Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

No Comments Share:

 

Τα κωμικά σκεπτικά των ποινών σε  βάρος των Ντεμιρτάς και Οντέρ

Ανακοινώθηκαν τα σκεπτικά τις ποινές που επιβλήθηκαν στους Σελαχαττίν Ντεμιρτάς και Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ, αλλά στο κείμενο σχεδόν δεν υπάρχει αιτία.

Ανακοινώθηκαν τα σκεπτικά για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον όμηρο πρώην αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, όπως και στον πρώην βουλευτή Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ για το αδίκημα της ¨διενέργειας προπαγάνδας παράνομης οργάνωσης¨.  Τα δικαστήρια που τιμώρησαν τον μεν  Ντεμιρτάς σε 4 έτη και 8 μήνες και τον Οντέρ σε 3,5 έτη, στο σκεπτικό τους δεν παρέθεσαν καμία λεπτομέρεια

Η ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ¨ΑΔΙΚΗΜΑ¨

Στην απόφαση για τον Ντεμιρτάς αναφέρεται πως ¨Τα λόγια που είπε στην γιορτή του Νεβρόζ ήταν βαριά¨ και ακολούθως σχολιάζει πως η φράση ¨Φυλάξατε ποτέ μεταμεσονύκτια σκοπιά σε πύργο ; Καλώ αυτούς που δηλώνουν πως θα ισοπεδώσουμε το Κάντιλ, να πάρουν G-3 στον ώμο τους και να φυλάξουν μια νύχτα σκοπιά στο Γκαμπάρ. Να δούμε ισοπεδώνεται έτι το Κάντιλ ή όχι;¨, συνιστά ¨υποστήριξη του ένοπλου αγώνα¨. Επίσης για τον Ντεμιρτάς ως αιτία για την ποινή του αναφέρεται και το ότι μνημόνευσε τις τρεις επαναστάτριες Κούρδισες που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι.

ΚΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ…

Το δικαστήριο για τον Οντέρ, υποστήριξε πως ¨η φράση του κατηγορουμένου κατά ην διάρκεια της εκδήλωσης για το Νεβρόζ όταν είπε πως «Σας έφερα τα χαιρετίσματα του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Κυρίου Αμπντουλλάχ Οτζαλάν…Σήμερα στο Κουρδιστάν αισθανόμαστε περήφανοι με τα περήφανα τέκνα εκείνου¨, εξέφρασε θαυμασμό για δράσεις που εμπεριέχουν βία.

……………..

Ο Ντεμιρτάς στο λογαριασμό του το τουίττερ, έγραψε πως ¨Το δικαστήριο ποτέ δεν υπήρξε δίκαιο και δεν πήρε αποφάσεις σύμφωνα με το οικουμενικό δίκαιο. Αλλά ποτέ μια δικαστική απόφαση δεν υπήρξε τόσο παράνομη και εκδικητική.

…………………

https://anfturkce.com/guncel/demirtas-ve-Oender-e-cezanin-komik-gerekceleri-113830

26/9/2018

Previous Article

ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ, ΟΙ ¨ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ¨ ΟΘΩΜΑΝΟΙ…

Next Article

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *