Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΟΝΟΙ ΜΕΛΩN ΤΟΥ HDP (KAI) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΚΡ… BINTEO

0 σχόλια Share:

Τι συνέβη στο Σούρουτς;

Στο Σούρουτς του νομού Ούρφας, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 24/6, μέλη του ΑΚΡ επιτέθηκαν με όπλα σε ψηφοφόρους του HDP. 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 9 τραυματίστηκαν. Τα ΜΜΕ του ΑΚΡ όλα με μια φωνή είπαν πως ¨Ηταν επίθεση του ΠΚΚ¨.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Περίπου 3 χρόνια πριν πάλι στο Σούρουτς, στις 20/7/2015 είχε συμβεί μια σφαγή, τότε σκοτώθηκαν 33 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 100.  Η σφαγή τότε συνέβη μετά από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου 2015. Τώρα η επίθεση έγινε προεκλογικά. Αντί για βόμβας χρησιμοποιήθηκαν όπλα. Το ποιοι είχαν μαζί τους όπλα είναι σαφές. Στόχος για τις σφαίρες ήταν πάλι τα μέλη του HDP.

…………….

Τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ, με μια φωνή που βγήκε από ένα σημείο όλα μίλησαν για ¨επίθεση του ΠΚΚ¨. Όσοι ζούνε  σε αυτή την χώρα και γνωρίζουν αυτή την κυβέρνηση, αντιλαμβάνονται πως όταν βγαίνουν ταυτόχρονα και από ένα κέντρο τέτοιου είδους ειδήσεις, είναι ουσιαστικά μια ομολογία εγκλήματος.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΤΣ ;

Τι έγινε στο Σούρουτς, 10 ημέρες πριν από τις εκλογές; Αυτόπτες μάρτυρες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είπαν πως ο υποψήφιος του κοινοβουλίου Ιμπραήμ Χαλίλ Γιλντίζ του AKP, πήγε στο κατάστημα του Χατσί Εσβέτ Σενιγιασάρ και του ζήτησε να τον ψηφίσει, στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας. Ο ίδιος είχε ήδη δεχθεί πιέσεις από μέλη του ΑΚΡ μερικές ημέρες νωρίτερα. Ο Σενιγιασάρ του απάντησε  “ Δεν έχουμε ψήφους για να σου δώσουμε ” και η υπόλοιπη οικογένεια που είχε επίσης δεχθεί πιέσεις νωρίτερα και εκφοβισμούς συμφώνησε μαζί του. Ο αδερφός του υποψηφίου Χαλίλ Γιλντίζ τότε, έριξε σφαλιάρα στον γιό του Εσβέτ Σενιγιασάρ τον Τζελάλ και τα όπλα βγήκαν αμέσως μετά. Οι δράστες ήταν για ακόμα μια φορά τα μέλη του ΑΚΡ. Κάνανε προεκλογική καμπάνια οπλισμένοι, σαν τους κακοποιούς ή σαν μαφιόζοι. Τα μέσα για να πείσουν τον κόσμο να τους ψηφίσει ήταν τα όπλα, η βία και οι απειλές.

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΦΙΑΛΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Όταν έπεσαν οι πρώτες σφαίρες,ο γιός του Εσβέτ Σενιγιασάρ, Τσελάλ Σενιγιασάρ έπεσε στο έδαφος και έχασε τη ζωή του ακαριαία. Τα άλλα δύο αδέρφια μεταφέρθηκαν στον δημόσιο νοσοκομείο του Σουρούτς. Ο  Χατσί Εσβέτ Σενιγιασάρ, ο οποίος είχε χτυπηθεί, πήγε στο νοσοκομείο για τα παιδιά του και εκεί είδε το μέλος της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΚΡ, βουλευτή και υποψήφιο του κοινοβουλίου Ιμπραήμ Χαλίλ Γιλντίζ να βρίσκεται ήδη εκεί. Οι ακόλουθοι του Γιλντίζ επιτέθηκαν και, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μαχαίρωσαν τον Χατσί Εσβέτ Σενιγιασάρ μπροστά στην πόρτα του νοσοκομείου. Ο γιός του, Μεχμέτ Σενιγιασάρ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο τραυματισμένος, δολοφονήθηκε από χτυπήματα στο κεφάλι με φιάλη οξυγόνου.

Ο Μεχμέτ Αλή Γιλντίζ -αδερφός του  βουλευτή Χαλίλ Γιλντίζ  και ένας από τους σωματοφύλακες πήγαν στο νοσοκομείο Μεχμέτ Ακίφ Ινάν  και εκεί δήλωσαν θύματα της βιας που οι ίδιοι ξεκίνησαν.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ

Η βίαιη δολοφονία δεν ήταν το μόνο έγκλημα που διέπραξαν τα μέλη του ΑΚΡ. 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τις προσπάθειες εκφοβισμού των μελών του ΑΚΡ. Αφού νοσηλεύτηκαν οι τραυματίες, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του νοσοκομείο κατεστράφη. Τοπικές πηγές αναφέρουν πως αυτή η καταστροφή ήταν προμελετημένη καθώς τα μέλη του ΑΚΡ συνέχισαν την βίαιη συμπεριφορά τους μέσα και γύρω από το νοσοκομείο.

Η πρόεδρος του  Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκίας(TIHV) Δρ.Σεμπνέμ Κορούρ Φιντσαντζί δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια κατεστραμμένη κάμερα στο νοσοκομείο και σχολίασε πως  “ Οι κάμερες έχουν καταστραφεί στο Σουρούτς, η επίθεση φαίνεται προμελετημένη.”
https://anfenglishmobile.com/features/what-happened-in-suruc-27455

15 Ιουνίου 2018

Σχ: Στο βίντεο προσέξτε όχι αυτούς που δέρνονται με το ξύλο, αλλά τον άλλο του ΑΚΡ με το καρό πουκάμισο που κοιτάει γύρω του και μετά βγάζει το πιστόλι και σκοτώνει τον ένα από τους δύο γιούς του Σενιγιασάρ, πυροβολώντας τον 2-3 φορές.

 

Previous Article

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ…ΑΙΒΑΛΙ –ΒΙΝΤΕΟ – ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ

Next Article

ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΛΕΪ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!