Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

No Comments Share:

 

 

Αντιδράσεις από το HDK στις συλλήψεις: Με το ίδιο θάρρος θα βρεθούμε στο συνέδριο

Οι συνιστώσες του HDK αντιδρώντας στις συλλήψεις δήλωσαν: ¨Εμείς θα συνεχίσουμε με θάρρος τον δρόμο που γνωρίζουμε. Με το ίδιο θάρρος θα βρεθούμε και στο συνέδριο του κόμματος HDP.

Συνέντευξη τύπου οργανώθηκε στην λεωφόρο του Πέρα μετά από τις συλλήψεις  πολλών κομματικών στελεχών και διοικούντων, μεταξύ των οποίων και ο αναπληρωτής πρόεδρος του HDK καθηγητής Δρ. Ονούρ Χαμζάογλου. Στην αίθουσα όπου δόθηκε η συνέντευξη τύπου υπήρχε ανηρτημένο πανό που έγραφε ¨Δεν θα επιτρέψουμε στο προεδρικό μέγαρο να τρομοκρατήσει την αντιπολίτευση¨.

Την συνέντευξη τύπου στήριξαν ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του HDP Ερντάλ Ατάς, η κομματική οργάνωση Κωνσταντινούπολης του HDP, το Κόμμα Επανίδρυσης Σοσιαλισμού (SYKP), η Σοσιαλιστική Πλατφόρμα Αλληλεγγύης (SODAP), το κόμμα των Πρασίνων και η Πλατφόρμα του 78.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Πρώτος μίλησε το Μετίν Καγιάογλου-μέλος της Κ.Ε. του HDK που αρχικά ανέφερε πως οι εκπρόσωποι δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες λόγω της φούριας με τις συλλήψεις και συνέχισε λέγοντας: Γίναμε και εμείς θύματα στο συνεχιζόμενο κυνήγι.  Στην Τουρκία υπάρχει μια βαριά πολιτική τρομοκράτησης. Ο στόχος του συνεχιζόμενου αυτού κυνηγιού είναι το συνέδριο του HDP. Ναι έχει ειπωθεί πως «Στον πόλεμο πρώτα πεθαίνουν οι αλήθειες». Η εξουσία με τον πόλεμο στο Άφριν και με τις αστυνομικές επιχειρήσεις επιδιώκει να διατηρήσει την παρουσία της. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε  την πoινικοποίηση του HDK . To ΗDK δεν είναι μια παράνομη οργάνωση.

https://www.artigercek.com/hdk-den-gozaltilari-tepki-ayni-cesaretle-kongrede-olacagiz …………….

Σχ: Πολλές συλλήψεις έγιναν σήμερα το πρωί από την αστυνομία του Ερντογάν. Ο προφανής στόχος είναι να υπονομεύσουν το συνέδριο του HDP που αρχίζει σε δύο μέρες. Δεν φτάνει δηλαδή που φυλάκισαν τον ηγέτη Ντεμιρτάς και άλλα στελέχη του HDP, αλλά τώρα συνεχίζουν κανονικά την τρομοκράτηση. Όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Εσείς βέβαια  ¨ Έλληνες ¨ μην ξεχνάτε να τους δίνετε συνάλλαγμα με αγορές τουρκικών προϊόντων ή εκδρομούλες στην φασιστογείτονα. Ο Ερντογάν χρειάζεται τα χρήματα σας !!   Να και μια τυπική φωτογραφία τέτοιων καταναλωτών 

Previous Article

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!

Next Article

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *