Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ (!) ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΥΡΔΙΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

No Comments Share:

Επίθεση στην κηδεία της μητέρας της Αϊσέλ Τουγλούκ… Η σορός βγήκε από το νεκροταφείο

Επίθεση πραγματοποιήθηκε σε αυτούς που μετείχαν στην κηδεία της μητέρας της αντιπροέδρου του κόμματος HDP Αϊσέλ Τουγλούκ. Μετά από την επίθεση η σορός της Τουγλούκ βγήκε από το νεκροταφείο. Η κηδεία θα γίνει στο Τούντζελι

Στην κηδεία της Χατούν Τουγλούκ μετείχε με ειδική άδεια από τις φυλακές η αντιπρόεδρος του κόμματος HDP Αϊσέλ Τουγλούκ

…………………

Χτες το βράδυ πέθανε στην Άγκυρα η Χατούν Τουγλούκ-μητέρα της Αϊσέλ Τουγλούκ. Η σορό της μεταφέρθηκε σήμερα σε ένα τζεμεβί στην περιοχή Μπατικέντ. Στην τελετή εκεί μετείχαν η αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Σερπίλ Κεμάλμπαϊ, ο εκπρόσωπος τύπου του HDP Οσμάν Μπαίντεμίρ, βουλευτές του HDP, ο Αχμέτ Τουρκ και συγγενείς.

Στην κηδεία με ειδική άδεια από τις φυλακές και συνοδεία στρατοχωροφυλακής μετείχε και η προφυλακισμένη Αϊσέλ Τουγλούκ. Στην διάρκεια της κηδείας οι συγγενείς της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Ακολούθως η σορός μεταφέρθηκε για την ταφή στο νεκροταφείο Ιντζέκ. Εκεί όμως μια ομάδα ατόμων άρχισαν να φωνάζουν πως ¨εδώ έχει κηδεία μάρτυρα, δεν θα επιτρέψουμε να ταφεί τρομοκράτης¨ και επιτέθηκαν σε αυτούς που μετείχαν στην κηδεία.
Στο περιστατικό επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν παρούσες. Μετά από την επίθεση των 50 ατόμων η σορός βγήκε από το νεκροταφείο. Αναμένεται η ταφή της να γίνει στο Τούντζελι.

Όταν στην αρχή έφτασε η κηδεία στο νεκροταφείο, μια ομάδα 40-50 ατόμων άρχισε να αντιδρά στην ταφή εκεί. Τότε οι συγγενείς σκέφτηκαν πως ενδεχομένως αυτοί θα βλάψουν τον τάφο και για αυτό αποφάσισαν να πάνε την σορό για ταφή στο Τούντζελι. Έτσι η σορός της Χατούν Τουγλούκ βγήκε από τον τάφο και μεταφέρθηκε πάλι στο τζεμεβί όπου είχε γίνει η τελετή.

………………..

Ο Σιρρί Σακίκ-αναπληρωτής δήμαρχος του Μους αναφερόμενος στην επίθεση αυτή είπε πως ¨Τελούμε υπό την απειλή σφαγής. Ούτε να θάψουμε τον νεκρό μας δεν επιτρέπουν¨.

Ακόμη και ο φιλοκυβερνητικός Αντέμ Οζκιοσέ μέσω τουίτερ εξανέστη για την επίθεση αυτή στην κηδεία. Στην κοινοποίηση του έγραψε πως ¨Τι είναι αυτό πάλι, επίθεση στην κηδεία. Σε ποιά συνείδηση, θρησκεία ή ανθρωπιά χωράει αυτό; Οποιασδήποτε μητέρα και αν ήταν, δεν μπορεί να ξεθάβετε μια γυναίκα 80 ετών. Τόσο πια χάσατε την ανθρωπιά σας; Για να αντιδράσετε στο ξεθάψιμο μιας γυναίκας 80 ετών από το νεκροταφείο, πρέπει οπωσδήποτε το περιστατικό να έχει συμβεί στο Αρακάν;  Ντροπιαστικό¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/823206/Aysel_Tugluk_un_annesinin_cenazesine_saldiri…_Cenaze_mezardan_cikarildi.html

14/9/2017

Σχ: Στο βίντεο ακούγονται τα ανθρωποειδή να κραυγάζουν εθνικιστικά και θρησκευτικά συνθήματα.

Previous Article

Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΦΙΛΟ ΤΟΥ !

Next Article

O ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *