Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΗDP ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΚΡ !

No Comments Share:

Κόμμα HDP: H βουλευτής Εντς κλώτσησε στο στήθος την Μπουλντάν

hdp-buldan-in-gogsune-tekmeyi-akp-li-enc-atti-235451-5

Η Φιλίζ Κεστετζίογλου-αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του HDP σε δήλωση που έκανε σχετικά με τον καβγά που έγινε στο κοινοβούλιο, είπε πως η βουλευτής του ΑΚΡ Γκιοκτσέν Οζντογάν Εντς είναι αυτή η οποία κλώτσησε στο στήθος την αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του HDP Περβίν Μπουλντάν,  συμβάν λόγω του οποίου η Μπουλντάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι βουλευτίνες Μεράλ Ντανίς Μπεστάς (Αδάνων), Μιζγκίν Ιργκάτ (Μπίτλις), Φελεκνάς Ουτζά (Ντιγιαρμπακίρ), Σιμπέλ Γιγιτάλπ (Ντιγιαρμπακίρ) και η Λεϊλά Μπιρλίκ (Σιρνάκ), δήλωσαν πως αυτά τα οποία συνέβησαν δεν μπορεί να ξεπεραστούνε με μια ξερή συγγνώμη.

hdp-buldan-in-gogsune-tekmeyi-akp-li-enc-atti-235461-1

Η ανακοίνωση της Κερεστετζιογλου έχει ως εξής:

¨Πριν από λίγο είχαμε στην γενική συνέλευση ένα θλιβερό περιστατικό βίας. Εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε ομάδα γυναικών στην βουλή. Μια ομάδα που στήσαμε χάριν της αλληλεγγύης των γυναικών. Από την αρχή είμαστε ενάντια σε κάθε βία ενάντια στις γυναίκες από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

……………….

Η βουλευτής Γκιοκτσέν Εντς σήκωσε τα χέρια της και άρχισε να απειλεί. Ανέβηκε από πίσω και κλώτσησε την αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής μας ομάδας στο στήθος. Αυτά ποτέ δεν πρόκειται να τα αποδεχτούμε. Και άντρες συνάδελφοι προσπάθησαν να το κάνουν , αλλά είναι σημαντικό πως αυτό προήλθε από μια γυναίκα. Από οποιοδήποτε κόμμα και αν προέρχεται και για οποιοδήποτε λόγο, για εμάς δεν έχει διαφορά. Εν προκειμένω  θα μπορούσε να μην είναι η αντιπρόεδρος της βουλής Μπουλντάν αλλά η Αϊσενούρ Μπαχτσεκαπιλί. Είμαστε πάντα σε αλληλεγγύη και ενάντια στην βία. Αυτή την στιγμή η Περβίν Μπουλντάν έχει υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η Μπουρτζού Τσελίκ δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο ενώ της έφυγαν μαλλιά. Την Σαφάκ Παβέι την έριξαν κάτω, κάτι απόλυτα απαράδεκτο. ….. Βρισκόμαστε αντιμέτωπες με μια βουλευτίνα που δηλώνει ¨Τις χτύπησα και λέρωσα τα χέρια μου¨.

…………..

http://www.birgun.net/haber-detay/hdp-buldan-in-gogsune-tekmeyi-akp-li-enc-atti-143793.html

19/1/2017

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ANTIΔΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *