Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ HDP…

No Comments Share:

Δικαστική απόφαση : Η προσβολή κατά ψηφοφόρων του HDP είναι ¨ελευθερία σκέψης¨

hdp-antalya-tabela-uc

Η εισαγγελία του Γκιουντογμούς – Αττάλειας έκρινε πως η πράξη του δημάρχου του Μεχμέτ Οζερέν του Γκιουντογμους  να αναρτήσει σε πανό της δημαρχίας την φράση ¨Όποιος ψηφίσει το HDP είναι άθλιος¨, ήταν ¨εντός των συνόρων της ελεύθερης σκέψης¨.

Σύμφωνα με το κείμενο του Κεμάλ Γκιοκτάς από την Τζουμχουριέτ, ο δήμαρχος αυτός του HDP μετά από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου, στον πίνακα ανακοινώσεων του δήμου έγραψε τα εξής :

¨Όποιος Κούρδος από την μια πάει στο τζαμί και προσεύχεται και από την άλλη ψηφίζει το HDP δεν μπορεί να είναι αδερφός μου. Η αδερφοσύνη είναι μεγάλο αξίωμα, αδερφοσύνη με άθλιους δεν γίνεται. Όποιος ψηφίζει το HDP χωρίς να θέλει είναι φοβητσιάρης. Όποιος σηκώνει όπλο ενάντια σε ένα έθνος που επί χίλια χρόνια είναι σημαιοφόρος του Ισλάμ, είναι τρισάθλιος. Ε βρε κουρδικέ μουσουλμανικέ λαέ, ή ψήφισε το HDP και γίνε εχθρός μου, γίνε άθλιος, ή εναντιώσου και πάρε την σημαία στην καρδιά σου. Μην ξεχνάς όμως πως όση ευσπλαχνία δείχνω στον αδερφό μου, τόσο ανελέητος είμαι στον εχθρό μου. Το Τουρκικό Έθνος αποτελεί το σπαθί του Δημιουργού ενάντια στους άπιστους. Για χίλια χρόνια ήσουν αδερφός μου. Μην γίνεσαι τώρα εχθρός μου συντασσόμενος  με τις μασονικές εστίες που εχθρεύονται το Ισλάμ¨.

Μετά από αυτό 10 πολίτες οι οποίοι όπως δήλωσαν ψήφισαν το HDP, έκαναν μήνυση κατά του Οζερέν με κατηγορίες για ¨για διασπορά μίσους και εχθρότητας στον λαό, για πρόκληση, απειλές και προσβολή¨.

Η εισαγγελία όμως του Γκιουντογμούς , έθεσε την υπόθεση στο αρχείο καθώς έκρινε πως  αυτά που ανήρτησε ο δήμαρχος δεν εμπίπτουν σε κάποιο από τα αδικήματα που αναφέρονται στους νόμους και ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρίσκονται εντός των ορίων της ελευθερίας σκέψης.

……………

 http://www.diken.com.tr/yargi-kararini-verdi-hdpye-oy-verenlere-hakaret-dusunce-ozgurlugu/

13/10/2016   

Previous Article

OI TOYΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ;

Next Article

ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *