Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ HDP ΣXETIKA ME THN ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ

No Comments Share:

Μήνυση από το HDP σχετικά με τον ισχυρισμό για ¨απόπειρα στον Ντεμιρτάς¨  : Δεν εμπιστευόμαστε την νομαρχία29

Η δήλωση σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του αναπληρωτή προέδρου του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, ήρθε από την άλλη αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος την Φιγκέν Γιουξεκντάγ.

Ένοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε στο όχημα του Ντεμιρτάς την ώρα που αυτός ήταν μέσα και βρισκόταν στο Ντιγιαρμπακίρ. Ενώ όμως στο πίσω τζάμι εντοπίστηκε το ίχνος της σφαίρας, η ανακοίνωση της  νομαρχίας του Ντιγιαρμπακίρ, αναφέρει πως ¨δεν διαπιστώθηκε βολή με όπλο¨.

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με αυτό το θέμα η αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Φιγκέν Γιουξεκντάγ είπε πως ¨Δεν εμπιστευόμαστε την δήλωση της νομαρχίας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας. Οι δηλώσεις των κρατικών φορέων έχουν λερωμένο το μητρώο τους σχετικά με την αναλήθεια τους. Αυτή προσπάθεια δολοφονίας του κυρίου Ντεμιρτάς είναι μέρος ενός σχεδίου επίθεσης κατά του κόμματος μας¨.
…………..
Η Γιουκεκντάγ υπενθυμίζοντας το δακρυγόνο που έριξαν στην ίδια στην πόλη Σιλβάν, είπε : ¨Δεν έγινε ΕΔΕ σε βάρος αυτών που μας έριξαν με όπλα. Και έγινε μήνυση σε μένα. Υπάρχει μια ηθική αυτουργία που καθημερινά παράγει ρητορική του μίσους και κλιμακώνει την ένταση¨.
……………….

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/429079/HDP_den__Demirtas_a_suikast__iddiasi_ile_ilgili_suc_duyurusu__Valilige_guvenmiyoruz.html

23/11/2015

Previous Article

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

Next Article

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *