Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

0 σχόλια Share:

To Μάντιμακ του Κιρσεχίρ : Νέα βίντεο σχετικά με την πυρπόληση του βιβλιοπωλείου Γκιούλ

33062

Αποκαλύφθηκε βίντεο με την λεηλασία και πυρπόληση του βιβλιοπωλείου Γκιούλ που δραστηριοποιούνταν στην πόλη Κιρσεχίρ για 30 χρόνια. Σύμφωνα με αυτά που κατέγραψε κάμερα της αστυνομίας, δεκάδες επιτιθέμενοι που επέστρεφαν από την πυρπόληση των γραφείων του HDP, πετροβολούν το βιβλιοπωλείο και ακολούθως ξεσπά πυρκαγιά. Ένας από τους ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου λιντσάρεται.

Στις 8 Σεπτεμβρίου στο Κίρσεχιρ, το βιβλιοπωλείο Γκιούλ που δραστηριοποιούνταν  για 30 χρόνια, λεηλατήθηκε και πυρπολήθηκε από τους επιτιθέμενους. Ο Ισμάηλ Σαϊμάζ της εφ. Ραντικάλ,  έφτασε στα βίντεο από την αστυνομία και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Στο βίντεο της αστυνομίας φαίνονται δεκάδες άτομα τα οποία επιστρέφοντας από την πυρπόληση των γραφείων του HDP, φωνάζουν συνθήματα, ρίχνουν πέτρες, κλέβουν την μια από τις τσάντες που είχε το βιβλιοπωλείο, ενώ μιαν άλλη την βάζουν φωτιά και την πετάνε μέσα. Ξεσπά φωτιά ενώ ένας από τους ιδιοκτήτες λιντσάρεται από τον κόσμο.

Η δε εσωτερική κάμερα ασφαλείας δείχνει τους δράστες να μπαίνουν μέσα, να λεηλατούν βιβλία, τετράδια και άλλα υλικά και μετά ρίχνουν μέσα την αναμμένη τσάντα και βάζουν φωτιά. Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι του μαγαζιού, καταφεύγουν στους πάνω ορόφους, την ώρα που από μέσα βγαίνει κατάμαυρος καπνός.

……………..

 

https://www.youtube.com/watch?v=9Ikji4tk8wM

 

https://www.youtube.com/watch?v=W54Dj99BQ70

Haber.sol.org 19/10/2015

Σχ : Το βιβλιοπωλείο το έκαψαν οι κάφροι γιατί ανήκε σε στέλεχος του κουρδικού κόμματος HDP.

Previous Article

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ !

Next Article

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.