Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ HDP

0 σχόλια Share:

Το  HDP πήρε την απόφαση του…Ο Ντεμιρτάς ανακοίνωσε : Πλέον συγκεντρώσεις…¨

1hdpseloson

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς δήλωσε : ¨Προσωπικά δεν βλέπω από τώρα και πέρα να είναι αναγκαίες οι μεγάλες συγκεντρώσεις. Θέλαμε κι εμείς μια έχουμε μια ωραία προεκλογική καμπάνια με μουσικές, Αλλά αυτό πλέον δεν είναι ούτε σωστό ούτε δυνατό να γίνει σε αυτό το περιβάλλον πόνου.¨

Ο Ντεμιρτάς επισκέφτηκε την σκηνή συλλυπητηρίων που στήθηκε στο Φικίρτεπέ του Καντίκιοϊ για την Κιουμπρά Μολλάογλου που σκοτώθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα.

Μετά από την επίσκεψη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Όταν του θύμισαν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις αυτός απάντησε λέγοντας : ¨ Σε ένα τόσο πονεμένο περιβάλλον τι συγκεντρώσεις μπορούμε να κάνουμε, την ασφάλεια μας εμείς οι ίδιοι την διασφαλίζουμε. Στο θέμα αυτό δεν αισθανόμαστε κάποια σοβαρή ανησυχία. Η ψυχή ενός και μόνου ατόμου είναι πολύ πιο σημαντική από την εκλογική μας επιτυχία και από τις συγκεντρώσεις μας¨.

……………….

Όταν του θύμισαν πως ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου τον κατηγορεί πως ¨γράφει τουίτς με τα οποία καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους¨, απάντησε λέγοντας ¨Ας αποδείξουν πως εγώ έγραψα έστω κι ένα τέτοιο τουίτ και είμαι έτοιμος να παραιτηθώ¨.
Εφ. Ταράφ 12/10/2015

Previous Article

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΡΝΑΚ

Next Article

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

massa quis, risus. diam dictum in lectus ut velit, id, commodo