Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ HDP

No Comments Share:

Έκτακτο…Πόσες σφαίρες βγήκαν από το σώμα του δολοφονηθέντος μέλους του HDP… Θα παγώσει το αίμα σας

seçim-aracı (1)

Μια ακόμη επίθεση προστέθηκε σε αυτές που έχουν γίνει στο HDP. Μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις γραφείων του κόμματος αυτού σε Άδανα και Μερσίνα, το θλιβερό νέο ήρθε από τον νομό Μπίγκιολ. Ο οδηγός του προεκλογικού βαν του HDP στα χωριά της επαρχίας Καρλίοβα, σταματήθηκε ανάμεσα στα χωριά Καραχαμζά και Σερπμέκαγια και εκτελέστηκε. Επιτροπή του HDP ξεκίνησε για την περιοχή.

Την ώρα που έμειναν μόνο λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές, οι επιθέσεις κατά του HDP έχουν αυξηθεί. Ο οδηγός του εκλογικού λεωφορείου υπέστη επίθεση από άγνωστα άτομα και έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός Χαμντουλλάχ Ογέ που δέχτηκε την επίθεση στο ύψος του ποταμού που υπάρχει ανάμεσα στα δύο χωριά, πέθανε επιτόπου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Άρχισαν ήδη να βγαίνουν και οι λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης. Σύμφωνα με ντόπιες πηγές, η επίθεση έγινε από την αντίθετη πορεία προς αυτήν του αυτοκινήτου, το παρμπρίζ έχει πολλά σημάδια από σφαίρες, ενώ το αυτοκίνητο έχει δεχθεί δεκάδες σφαίρες.

Το ότι στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος, ενώ ο Ογέ έχει κατάγματα στο σώμα του. Αυτό δείχνει πως οι δράστες κατέβασαν τον Ογέ από το όχημα, τον βασάνισαν και τον ¨γάζωσαν¨. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το όχημα, μέσα σε ένα σωρό από πέτρες. Μάρτυρες αναφέρουν πως είχε κατάγματα  στην γνάθο και στα χέρια, ενώ φέρει και δεκάδες σημάδια από τις σφαίρες στον λαιμό και αλλού στο σώμα του.

30 ΣΦΑΙΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

……………….

Ο υποψήφιος βουλευτής του HDP Σερχάτ Γκιουμούς ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία, ο δολοφονηθείς Χαμντουλλάχ Ογέ έχει στο σώμα του πάνω από 30 σημάδια από σφαίρες.

…………..

…………..

Εφ. Ταράφ  4/6/2015 

Σχ : Προσέξτε τώρα.

Η χώρα στην οποία προεκλογικά μόνο έχουν συμβεί πάνω από 65 επιθέσεις με νεκρούς και βαριά τραυματίες σε βάρος του κουρδικού HDP, βάζει τα έμμισθα τσιράκια της στην Θράκη και στην Ευρώπη να καταγγέλλουν την Ελλάδα για ¨εγκλήματα μίσους¨ στην ελληνική Θράκη.

Αλλά έτσι είναι, βρήκαν και τα κάνουν…

Previous Article

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ !

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ (ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΓΙΑ…)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *