Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

718 (!!!) συλλήψεις μελών και στελεχών του φιλοκουρδικού κόμματος…

No Comments Share:

Μετά από την επιχείρηση στο Γκάρε κύμα συλληψεων μελών του HDP

Μετά από τον θάνατο 13 ατόμων (στρατιωτών, αστυνομικών και μελών της ΜΙΤ) κατά την διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στο όρος Γκάρε, άρχισε κύμα συλλήψεων στο κόμμα HDP.

Πρωινές ώρες έγιναν έφοδοι σε σπίτια σε Άγρι, Ντιγιαρμπακίρ, Ούρφα, Βάν, Μάρντιν, Σιρνάκ, Σιίρτ, Ελάζιγ και Χακκάρι. Συνελήφθη μεγάλος αριθμός μελών και στελεχών του HDP.
Το πρακτορείο Μεσοποταμία αναφέρει πως το υπουργείο στην ανακοίνωση του αναφέρει πως “Σε 40 επαρχίες, συνελήφθησαν 718 άτομα, μεταξύ των οποίων πρόεδροι νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του HDP. Η διαδικασία των συλλήψεων συνεχίζεται. Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια και στις δουλειές των συλληφθέντων, κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων, εγγράφων παράνομης οργάνωσης και ψηφιακό υλικό”.
……
……
https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/tr/gozalti/gare-operasyonu-sonrasi-hdpye-gozalti-dalgasi-718-kisi-gozaltinda?amp

Σχ. : Κάνουν την στρατιωτική επιχείρηση στο Β.Ιρακ. Εσκεμμένα ή όχι η επιχείρηση καταλήγει σε θάνατο 13 άοπλων αιχμαλώτων Τούρκων. Και αντί για ίχνος αυτοκριτικής, το τουρκικό κράτος αρχίζει νέο πογκρόμ συλλήψεων στελεχών του ΜΟΝΟΥ πραγματικά δημοκρατικού κόμματος που είναι το HDP.

Και μόνο αυτό θα έπρεπε να αρκεί για την εφαρμογή κυρώσεων προς την Τουρκία.

Αλλά ποιος θα το κάνει αυτό ;

Οι ¨λαδοπόντικες¨ της ΕΕ ;

Previous Article

Διαμαρτυρία της Τουρκιάς προς τον Αμερικανό πρέσβη

Next Article

¨Οι αιχμάλωτοι δεν θα πέθαιναν αν δεν γινόταν η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *