Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τηλεφωνήματα από Μονάδα Πληροφοριών σε στελέχη του HDP…

No Comments Share:

Τηλεφωνήματα σε 2.000 οικογένειες : Γιατί πηγαίνετε στο κόμμα HDP ;

Ομάδα που αποκαλεί τον εαυτό της “Μονάδα Πληροφοριών”, τηλεφώνησε σε 2.000 οικογένειες στην πόλη Τζιζρε. Το στέλεχος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος HDP Nιμέτ Ακαλίν, στον οποίο επίσης τηλεφώνησαν, δήλωσε πως “Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε ένα βήμα”.
Οι απειλές και οι πιέσεις σε βάρος του κόμματος HDP συνεχίζονται. Ομάδα που παρουσιάζεται ως μονάδα που συστάθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, τηλεφωνεί σε κόσμο στην πόλη και στις επαρχίες της και τους υποβάλλει ερωτήματα του τύπου “Επιθυμείτε να επωφεληθείτε από το νόμο περί μετάνοιας καθώς είστε του HDP ; ” και “Θέλετε να επιστρέψει το παιδί σας που εντάχθηκε στο ΠΚΚ; “. Έγινε γνωστό ότι κάποια άτομα στα οποία έγιναν τα τηλεφωνήματα κλήθηκαν στην μονάδα πληροφοριών ενώ σε άλλα πήγαν στο σπίτι τους.
Μιλώντας σχετικά με το θέμα ο Γκιουλέρ Τουντς- πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Τζιζρε, δήλωσε :” μετά από καταγγελίες που μας έγιναν διαπιστώσαμε προς κατά τους τρεις τελευταίους μήνες μόνο στην πόλη μας έγιναν τηλεφωνήματα σε περίπου δύο χιλιάδες οικογένειες. Παράλληλα είναι τρεις μήνες τώρα που τα μέλη των τοπικών μας οργανώσεων και η δημοτική μας σύμβουλοι αναζητούνται από αυτά τα άτομα.

ΠΡΑΚΤΙΚH ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤIΑΣ ΤΟΥ 90

O Τουντς υπενθύμισε πως αυτού του είδους oι πολιτικές τέθηκαν σε εφαρμογή μετά από τις απαγορεύσεις που εφαρμόστηκαν και δήλωσε πως “Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους και συγγενείς θύμα των δολοφονιών από αγνώστους, παρενοχλούν τότε από την Μονάδα Πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών. Συχνά τότε επικοινωνούσα μαζί τους και τους έλεγαν “Πού βρίσκεστε ; Επιθυμούμε να πιούμε ένα τσάι μαζί σας, θέλουμε να συζητήσουμε”.

……

https://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/113550

24/10/2020

Σχ. : Τι να πει κανείς για αυτό το κράτος…

Και όλοι αυτοί που σχίζουν τα ιμάτιά τους για τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, βλέπουν αλλού όταν πρόκειται για τη χούντα της Τουρκίας…

Previous Article

Μποϊκοτάζ κατά γαλλικών προϊόντων στο Κατάρ

Next Article

Ίασμος- Ο τόπος μας που τουρκεύει…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *