Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αστυνομία-μαφία που απαγάγει, βασανίζει και ληστεύει πολιτικά στελέχη Κούρδων !

No Comments Share:

Αποκαλύφθηκε εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του Πολάτ- στελέχους του κόμματος HDP

Αποκαλύφθηκε εικόνες στο οποίο διακρίνονται άτομα τα οποία υποστήριξαν πώς ήταν αστυνομικοί να απαγάγουν τον Λιντέρ Πολάτ- μέλος της Βουλής Νεολαίας του HDP.
Σε ανακοίνωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες η Βουλή της νεολαίας του κόμματος HDP, ανέφερε πως στις 27 Αυγούστου το στέλεχος Λιντέρ Πολάτ, απήχθη από άτομα που του παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί, ακολούθως τον πίεσαν πολύ να γίνει πράκτορας και αργότερα με δεμένα τα μάτια τον εγκατέλειψαν στην άκρη του δρόμου. ……. Στις εικόνες διακρίνονται πώς τέσσερα άτομα που υποστήριξαν πως είναι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πόλεμο στη μέση του δρόμου και τον ανέβασαν σε ένα λευκό όχημα.

Σχετικά με την απαγωγή σε ανακοίνωση που έκανε η Βουλή νεολαίας Κωνσταντινούπολης του κόμματος HDP, ανέφερε τα εξής : Το στέλεχος της Βουλής Νεολαίας μας Λιντέρ Πολάτ, στην συνοικία Σογανλίκ, ενώ πήγαινε προς το μέτρο, τέσσερα άτομα ντυμένα με πολιτικά ρούχα που παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί του είπαν πως έχεις να δώσεις κατάθεση στην ασφάλεια και τον ανέβασαν με το ζόρι σε ένα όχημα. Του έδεσαν τα μάτια και τα χέρια, ενώ τον έβριζαν και τον πρόσβαλαν λέγοντάς του πως “Σε λίγο θα σε παραδώσουμε στους μεγάλους αδελφούς μας, να έχεις λίγο σεβασμό απέναντί τους” και μετά τον ανέβασαν σε άλλο όχημα. Εκεί του έβγαλαν όλα τα ρούχα και τον βασάνισαν επί ώρες, πιέζοντας τον να γίνει πράκτορας. Παρά το ότι αυτός δεν το δέχτηκε και τους είπε πως είναι εργαζόμενος στη Βουλή νεολαίας του κόμματος HDP, αυτοί τον απείλησαν λέγοντάς του τα εξής : “Από ποιον παίρνεις εντολές; Ποιος σε έστειλε εδώ; Δεν θα σας αφήσουμε να ζήσετε εδώ. Εμείς εργαζόμαστε εξ ονόματός του κράτους Το κράτος μας έδωσε αυτή την αρμοδιότητα και πληρωνόμαστε για αυτό. Θα φύγεις από την Κωνσταντινούπολη“. Του αφαίρεσαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα το τηλέφωνο τα ρούχα του και αφού του έκλεψαν το τηλέφωνο με τα μάτια δεμένα τον εγκατέλειψαν στην άκρη του δρόμου. Αυτές οι απάνθρωπες παραστρατιωτικές συμμορίες αφού έκλεψαν το τηλέφωνο του φίλου μας, έστειλαν μήνυμα στα άλλα μέλη της Βουλής νεολαίας ζητώντας συνάντηση. Ως αποτέλεσμα αποκαλύφθηκαν αυτές οι συμμορίες και μετά έστειλαν στους φίλους μας το μήνυμα “Θα έρθει και η σειρά σας”.

https://artigercek.com/haberler/hdp-li-polat-in-kacirilma-anina-dair-goruntuler-ortaya-cikti

3/9/2020

Σχ. : Και τολμάνε μετά αυτοί και μιλάνε για τις ¨μαφιόζικες¨ μεθόδους του ελληνικού κράτους…

Ούστ βρε !

Previous Article

Νέα ρεκόρ δολαρίου και ευρώ έναντι της λίρας !

Next Article

Ρωσία: ¨Προκλητικοί οι ισχυρισμοί πως οι επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας οφείλονται στην στήριξη της Μόσχας¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *