Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τι τολμά και λέει ΜΕΣΑ στην Τουρκία η Αν. Πρόεδρος του HDP Περβίν Μπουλντάν….

0 σχόλια Share:

Μπουλντάν : Αφού στόχος σας δεν είναι η κατοχή, τότε τι είναι αυτά τα περί κατάκτησης στην γλώσσα σας;  Προς τα πού, τίνος τα εδάφη πάτε να κατακτήσετε;

Η αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Περβίν Μπουλντάν μίλησε στην κοινοβουλευτική της ομάδα

…………….

Οι τίτλοι της ομιλίας της Μπουλντάν είχαν ως εξής :

Με ρητορική περί αντιτρομοκρατικού αγώνα, προσπαθούν να νομιμοποιήσουν αυτή την κίνηση εισβολής. Αλλά εμείς γνωρίζουμε πως είναι ο αγώνας που στην ιστορίας σας δίνετε ενάντια στους Κούρδους. Αλλά μην ξεχνάτε το εξής! Ότι ο κουρδικός λαός γνωρίζει καλά να αγωνίζεται ενάντια σε αυτόν τον φασισμό σας. Και θα το κάνει.

Αφού στόχος σας δεν είναι η κατοχή, τότε τι είναι αυτά τα περί κατάκτησης στην γλώσσα σας;  Προς τα πού, τίνος τα εδάφη πάτε να κατακτήσετε; Μα ποιόν διώχνετε και από τίνος την πατρίδα;  Ακόμη και αν οι Κούρδοι βάλουν λουλούδια στο ανθοδοχείο, αυτοί και εκεί θα διορίσουν επίτροπο! Θα μιλήσουν για ¨ανθοδοχείο της τρομοκρατίας¨ και θα αρχίσουν να χτυπάνε το ανθοδοχείο με άρματα και πυροβολικό. Το μίσος για τους Κούρδους ξεπέρασε πια τα σύνορα, όπου υπάρχει Κούρδος που αναπνέει, προσπαθούν εκεί να τον πνίξουν.

Ο λόγος για τον οποίο μπήκατε στην Συρία είναι οι Κούρδοι. Αυτοί στων οποίων τον κήπο και το σπίτι, βάλατε τις συμμορίες να εισβάλουν είναι Κούρδοι. Αυτοί που ρίχνετε βόμβες στο κεφάλι τους Κούρδοι! Αυτοί στων οποίων τους δήμους διορίζετε τους κλέφτες επιτρόπους, είναι Κούρδοι. Εσείς πολεμάτε τους Κούρδους, άλλη ονομασία δεν υπάρχει¨.

Εσείς έχετε πρόβλημα με τους Κούρδους. Το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά και να μάθετε καλά το εξής. Ο κουρδικός λαός έχει πρόβλημα με αυτήν την σκοτεινή σας νοοτροπία. Και ο λαός αυτός στο τέλος θα το λύσει αυτό το πρόβλημα. Και εσάς θα σας λύσει.

Πολλές κυβερνήσεις ήρθαν και πέρασαν. Και έλεγαν πως ¨Όπου να είναι τελειώνουν¨. Τελικά οι ίδιοι τελείωσαν. Η ιστορία είναι μάρτυρας και εσείς θα τελειώσετε. Αλλά οι Κούρδοι θα συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους, μέχρι την νίκη. Η βόρεια Συρία θα ανήκει στους λαούς της βόρειας Συρίας. Εσείς δεν θα μπορείτε να βρίσκεστε εκεί.

Θέλω να ρωτήσω : Έχετε μήπως εδώ μεταξύ σας ειρήνη, ώστε να την πάτε και στην Βόρεια Συρία; Εσείς έχετε πρόβλημα με την ειρήνη. ¨Όσους είναι ενάντια στον πόλεμο τους ρίχνετε στην φυλακή. Όπου πάτε δεν φέρνετε ειρήνη, αλλά καταστροφή και λεηλασία.

Με τον ιδρώτα του εργάτη αγοράζονται σφαίρες, με τους νέους φόρους στις παιδικές τροφές και με αυξήσεις στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο, πληρώνονται οι μισθοί των συμμοριών του OSO. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά; Αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές της.

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΑΚΡ δήλωσε και παραδέχθηκε πως  ¨Είναι σημαντικό να κομματιάσουμε την συμμαχία των κομματικών αντιπάλων μας¨.  Με αυτό τον πόλεμο θέλει να διευρύνει την δική του κομματική συμμαχία. Όσοι στηρίζουν αυτό τον πόλεμο, συνειδητά ή όχι, μεταφέρουν νερό στον μύλο του ΑΚΡ. Είναι ανάγκη να το κατανοήσουν αυτό.

Το ΑΚΡ στο εσωτερικό και στο εξωτερικό απομονώνεται. Συνολικά 5 χώρες στηρίζουν αυτόν τον πόλεμο. Συν οι συμμορίες της ISIS. Από την Παλαιστίνη ως την Β. Κύπρο και από την ΕΕ μέχρι τον Αραβικό Σύνδεσμο, όλος ο κόσμος είναι ενάντιος στην τουρκική επέμβαση στην Συρία.

Ούτε το να ζητάς ειρήνη είναι αδίκημα, ούτε το να λες στοπ στον πόλεμο… Διότι όπως αναφέρεται και στο ιερό βιβλίο, αυτός που σωπαίνει απέναντι στον τύραννο φταίει ! Διότι η σιωπή είναι συμπαράταξη δίπλα στον τύραννο. ¨

http://siyasihaber4.org/buldan-amaciniz-isgal-girisimi-degilse-dilinizdeki-fetih-nedir

15/10/2019

Σχ: Να τα λέει αυτά μέσα στην Τουρκιά…

Εννοείται πως και αυτή η ομιλία θα αποτελέσει υλικό για νέες ποινικές διώξεις σε βάρος της.

Αλλά πραγματικά μπράβο της !

Καλά στην Ελλάδα, αν τολμήσεις να πεις τέτοια πράγματα για την Τουρκία, θα ακούσεις τα γνωστά… Φασίστας, εθνικιστής, αραχνιασμένο μυαλό κ.α….

Previous Article

Μιλούσε κουρδικά με την γυναίκα του….

Next Article

Η δήλωση του Αμερικανού υπουργού Αμύνης κατά της τουρκικής εισβολής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!