Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το αίμα στα χέρια τους δεν ξεπλένεται με τα παιχνίδια που μοιράζουν¨….

0 σχόλια Share:

Δράση σαμποτάζ από τις HBDH

Οι Πολιτοφυλακές Εκδίκησης Τζερέν Γκιουνές HBDH, πραγματοποίησαν δράση σαμποτάζ κατά ενός φορτηγού TIR που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει για την Εζάζ. Οι Πολιτοφυλακές ανέφεραν πως ¨Κάθε στήριξη προς τις δυνάμεις εισβολής είναι στο στόχαστρο μας¨.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από τις Πολιτοφυλακές Εκδίκησης Τζερέν Γκιουνές HBDH, αναφέρονται τα εξής : ¨Σε βάρος του  υπ. αρ. 79 AAE 365 φορτηγού TΙR, το οποίο φόρτωσε στις 7 Νοεμβρίου από το λιμάνι της Μερσίνας και σκόπευε να πάει  προς τις ΤΕΔ και στις συμμορίες των τζιχαντιστών στην πόλη Εζάζ της Συρίας, πραγματοποιήθηκε δράση σαμποτάζ, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του φορτηγού μαζί με το φορτίο του¨.

¨Απόπειρα κανονικοποίησης της εισβολής¨

Στην ανακοίνωση υπάρχει η προειδοποίηση πως ¨Στο στόχαστρο μας είναι η κάθε είδους στήριξη προς τις δυνάμεις εισβολής και προς τις βάρβαρες συμμορίες των τζιχαντιστών¨ και αναφέρονται τα εξής: ¨Όλες οι μεταφορές, είτε είναι στρατιωτικά υλικά, είτε ¨βοήθεια¨, είτε παιχνίδια, αποτελούν προσπάθειες για μακιγιάζ, ώστε η κατοχή εκεί να κανονικοποιηθεί και να κρυφθεί από τους ανθρώπους της περιοχής το δολοφονικό της πρόσωπο.Το ΑΚΡ που δολοφόνησε στο Σούρουτς τους νέους που μετέφεραν παιχνίδια στο Κομπάνι και οι συμμορίες που ταίζει, δολοφονούν ακόμη παιδιά με βόμβες φωσφόρου στην Ροζάβα. Το αίμα στα χέρια τους δεν ξεπλένεται με 12 τόνους παιχνίδια που μοίρασαν στα παιδιά. Τα παιδιά στων οποίων τα σπίτια μπήκαν με άρματα μάχης και πυροβολικό, που τους διέλυσαν τις οικογένειες, λεηλάτησαν τα σπίτια, τους στέρησαν το μέλλον και τα αφομοιώνουν, δεν έχουν ανάγκη από παιχνίδια αλλά να ζουν ελεύθερα και ανθρώπινα μαζί με τις οικογένειες τους στα εδάφη τους.

………………¨

https://anfturkce.com/rojava-surIye/hbdh-den-sabotaj-eylemi-133125

9/11/2019

Previous Article

Φυτώρια εκτουρκισμένων θρησκευτικών λειτουργών (και) στο Άφριν… Βίντεο

Next Article

Τα παράπονα των αρχιπρακτόρων τουρκικών συμφερόντων…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

risus lectus commodo diam id, ante. et,