Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

No Comments Share:

Γιός, μήνυμα και αντιναύαρχος

Λυπήθηκα πολύ όταν άκουσα για τον θάνατο του γιού του Σιρρί Σακίκ. Απέναντι σε έναν τέτοιο πόνο δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να ευχηθείς υπομονή και καρτερία. Σε έναν τέτοιο πόνο μια μικρή έστω παρηγοριά θα ήταν να μπορεί να ξέρει πως μοιράζεται τον πόνο του.

Η μόνη παρηγοριά για τον Σιρρί Σακίκ ήταν να ξέρει πως έχει πολλούς φίλους με τους οποίους θα μοιραστεί τον πόνο του. Ο Σακίκ που είναι ένας από τους πιο δημοκράτες βουλευτές του BDP (κουρδικό) την μέρα που βίωσε την μεγάλη θλίψη γράφτηκαν στον λογαριασμό του στο twitter πολύ εχθρικά και ανελέητα συνθήματα.

Και εγώ το έμαθα από την στήλη του Τουφάν Τουρέντς στην Χουριέτ ο οποίος μη αντέχοντας έγραψε πως ¨Είναι ντροπή¨

Μα τι μίσος είναι αυτό ; Ένας άνθρωπος πως μπορεί να είναι τόσο εχθρός που ¨να χαίρεται με τον θάνατου του γιού του άλλου¨ ; Μήπως αυτή η κοινωνία έχει τρελαθεί τόσο που δεν μπορεί να νοιώσει ανθρώπινα συναισθήματα απέναντι στον θάνατο ;

Τόσο πολύ αρρώστησε ;

Λένε πως ¨ο χειρότερος πόλεμος είναι ο εμφύλιος¨, καλά το λένε, διότι έστω και αν δεν είναι ολόκληρη, φαίνεται πως ένα τμήμα της κοινωνίας έχει χάσει την ανθρωπιά της. Άνθρωποι που χαίρονται όταν χάνεται το παιδί κάποιου είναι ικανοί για όλα, διότι φαίνεται πως δεν έχουν καμμία πίστη, ιερότητα και αρχή.

Τμήμα της κοινωνίας εξαφάνισε την εξυπνάδα, την λογική και το συναίσθημα και βιώνει μια υστερία μίσους, τέτοιοι υπάρχουν και στους Τούρκους και στους Κούρδους, πεθαμένες ψυχές, άνθρωποι με κακοφορμισμένα συναισθήματα που κατά την γνώμη μου είναι ικανοί για όλα.

………………

 Εφ. Ταράφ 16/9/2012

Μεχμέτ Αλτάν

Σχ: Τι να πεις ; Αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο ο γιός του Κούρδου βουλευτή Σιιρί Σακίκ και πήγαιναν Τούρκοι ¨ψυχοπαθείς”  και τον έβριζαν, γελούσαν και εξέφραζαν την χαρά τους για την απώλεια του νέου παιδιού… Και επειδή ξέρουμε πως μας διαβάζουν και ¨κόκκινοι¨ για ρίξτε ρε αρκαντάσια μια ματιά στην παρακάτω εικόνα να δείτε τι γράψαν…..

Previous Article

ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥΡΚΟΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Next Article

ΠΕΡΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *