Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΧΑΚΚΑΡΙ – ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Χακκάρι

Χακκάρι – Ισχυρή έκρηξη συνέβη στο κέντρο της πόλης Χακκάρι. Στην έκρηξη που έγινε κοντά στο δημαρχείο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 20 άτομα, Η αστυνομία επιτέθηκε με δακρυγόνα στον κόσμο που ήρθε στην περιοχή.

Μετά από έκρηξη που συνέβη δίπλα σε έναν μετασχηματιστή της TEDAŞ, με βάση τους πρώτους υπολογισμούς τραυματίστηκαν 10 άτομα, εκ των οποίων ο ένας βαριά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο κρατικό νοσοκομείο του Χακκάρι.

Στον χώρο της έκρηξης σχηματίστηκε κρατήρας δύο μέτρων, ενώ καταστράφηκαν και δύο οχήματα. Έσπασαν τζάμια από καταστήματα και γύρω κτίρια. Αστυνομικοί που ήρθαν επιτόπου συχνά πυροβολούσαν στον αέρα, ενώ μετά την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο, ήρθαν θωρακισμένα οχήματα τα οποία έριξαν δακρυγόνα και πεπιεσμένο νερό στον κόσμο. Στην πόλη αυτή τη στιγμή γυρνάνε χιλιάδες άτομα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις επιθέσεις στο πλήθος.

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ  19-1-2012

Σχόλιο : Τελικά αυτή τη στιγμή (ώρα 20.00) υπάρχει ένας νεκρός.Βίντεο μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση της Χουριέτ   http://webtv.hurriyet.com.tr/2/27189/0/1/hakkari-de-patlama.aspx

 

Previous Article

ΠΥΡΑΥΛΟΣ SOM

Next Article

ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΧΡΑΝΤ ΝΤΙΝΚ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *