Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Την βίασε, την παντρεύτηκε (πάει η μήνυση…) ως 4η γυναίκα του και την οδήγησε σε αυτοκτονία…

0 σχόλια Share:

Γυναίκα που την είχαν υποχρέωση να παντρευτεί με τον πολιτοφύλακα αυτοκτόνησε

Η Φ.Γ. η οποία είχε υποχρεωθεί να παντρευτεί με τον πολιτοφύλακα Ουμιτ Γιαλτσιντουνα που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά,  αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με είδηση που είχε δημοσιευτεί στο ANF, η 22χρονη γυναίκα-κάτοικος του χωριού Ακοτζακ της επαρχίας Γιουξεκοβα του νομού Χακκαρι, στις 15 Ιανουαρίου ξαφνικά αρρώστησε και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Γιουξεκοβας. εκεί η νέα γυναίκα με την επέμβαση των γιατρών συνήλθε ανέφερε πως είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον επικεφαλής των πολιτοφυλακων Ουμιτ Γιαλτσιντουνα ο οποίος τότε συνελήφθη.

ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ

Ο πολιτοφύλακας Ουμιτ Γιαλτσιντουνα αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία και ακολούθως μετά από τις απειλές των πολιτοφυλακων, την πάντρεψαν με το ζόρι μαζί του.
Όταν είχε μαθευτεί αρχικά το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης η Φ.Γ. είχε πει στους συγγενείς της τα εξής: “ο επικεφαλής των πολιτοφυλακών μας απειλεί. Μας απείλησε λέγοντας :”Ανακαλέστε αμέσως τη μήνυση. Εμάς μας υποστηρίζει το κράτος, θα σας καθαρίσουμε”.  αυτοί συνεχίζουν τις απειλές τους αλλά εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλέσουμε τη μήνυση μας. Ανησυχούμε γιατί κάναμε μήνυση αλλά ενώ αυτός συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία. μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί μας πίεσαν λέγοντας μας “Παντρευτείτε και κλείστε αυτή την υπόθεση”.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Αλλά παρά τις αντιρρήσεις της, η κοπέλα υποχρεώθηκε τελικά να γίνει η τέταρτη σύζυγος του πολιτοφύλακα Ουμιτ Γιαλτσιντουνα . Η Φ.Γ. που αν και δεν ήθελε την πάντρεψαν με τον Ουμιτ Γιαλτσιντουνα (του οποίου ο πατέρας ήταν επίσης επικεφαλής πολιτοφύλακας) χθες το πρωί πέθανε. Συγγενείς της αναφέρουν πως την υποχρέωσαν να αυτοκτονήσει και ότι δεν πρόκειται για ένα απλό καρδιακό επεισόδιο, ενώ οι πολιτοφύλακες υποστήριξαν πως πρόκειται για ένα απλό έμφραγμα.
Συνεχίζεται η νεκροψία στο κρατικό Νοσοκομείο της πόλης Βαν.

https://anfturkce.com/kadin/zorla-korucuyla-evlendirilen-kadin-intihar-etti-125017
11/5/2019

Σχ: Οι πολιτοφύλακες στην Τουρκία είναι στην πλειοψηφία τους Κούρδοι που είτε λόγω φτώχειας είτε λόγω  πιέσεων, εντάσσονται στον τουρκικό στρατό και έναντι 300-400 ευρώ τον μήνα, παίρνουν μέρος στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού ενάντια στις δυνάμεις του ΠΚΚ.

Γενίτσαροι δηλαδή…

Previous Article

Δηλώσεις Τσίπρα και Μακρόν για τις τουρκικές δραστηριότητες στην Κύπρο

Next Article

Μια από τις πρώτες αμερικανικές κυρώσεις…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *