Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επίθεση σε νεκροταφείο

0 σχόλια Share:

Ουτζα: Αποκρύπτονται οι δράστες της επίθεσης στο νεκροταφείο των Γεζιντι

Η Φελεκνας Ουτζα- βουλευτής του κόμματος HDP, αντιδρώντας στην επίθεση που έγινε στο νεκροταφείο των Γεζιντι, δήλωσε πως “Οι δράστες δεν αποκαλύπτονται και το υπουργείο δεν απαντά στην ερώτηση μας”
Η Φελεκνας Ουτζα- βουλευτής του κόμματος HDP, αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε το 300 ετών νεκροταφείο Χεσεν Μπεγκ στην επαρχία Νουσαιμπιν του νόμου Μαρντίν.
…….
Η Ουτζα δήλωσε τα εξής: Αυτές οι αδιανόητες επιθέσεις, καταδεικνύουν ότι οι Γεζίντι που κατά μήκος της ιστορίας έχουν υποστεί σφαγές και έχουν εξαναγκαστεί σε μετανάστευση, ακόμη και σήμερα σε περιοχές όπου ζούνε βρίσκονται στο στόχαστρο και δεν είναι ασφαλείς. Ο λαός των Γεζίντι ανησυχεί πολύ. Ένα από τα βασικά καθήκοντα του κράτους είναι να αποτρέψει αυτού του είδους τις επιθέσεις σε βάρος των Γεζίντι, που είναι από τους πιο αρχαίους λαούς σε αυτά τα εδάφη. Ο σεβασμός στους νεκρούς είναι υποχρεωτικός σε όλες τις θρησκείες και τους πολιτισμούς και είναι μία ανθρώπινη αναγκαιότητα. Καταγγέλλουμε έντονα τους δράστες αυτές τις επιθέσεις και προσδοκούμε το σεβασμό προς τους νεκρούς μας που αποτελεί απαίτηση της ανθρωπότητας”.

https://anfturkce.com/kurdIstan/uca-Ezidi-mezarligina-saldirinin-failleri-gizleniyor-138897

29/3/2020

Previous Article

Βίντεο από το Άφριν που δείχνει τον ¨σεβασμό¨ στην εδαφική ακεραιότητα της Συρίας….

Next Article

Ο κύριος Πέτρος πέθανε από την επίθεση που είχε υποστεί

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *