Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μαας: “Στο τραπέζι οι οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία”

No Comments Share:

 

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως σε περίπτωση που το τουρκικό κράτος συνεχίσει τις στρατιωτικές του επιθέσεις, θα μπορούσαν να εφαρμοστούν οικονομικές κυρώσεις στην Άγκυρα και για αυτό όπως είπε παρακολουθούν την διαδικασία της εκεχειρίας. Ο Μαας ανέφερε τις επιθέσεις της Τουρκίας ως “εισβολή”.
……
Μία νέα προειδοποίηση για το καθεστώς Ερντογάν από την κυβέρνηση του Βερολίνου. Ο υπουργός Εξωτερικών Χεικο Μαας, μιλώντας απόψε σε μία τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού ZDF, δήλωσε: “Κατά την άποψή μας οι επιθέσεις που πραγματοποιεί η Τουρκία κατά των κουρδικών εθνοφυλάκων δεν είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο” και προειδοποίησε την κυβέρνηση της Άγκυρας για πιθανές κυρώσεις.

Ο Μαας χρησιμοποίησε την φράση “Καθώς μία τέτοια εισβολή δεν είναι σύμφωνη το διεθνές δίκαιο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει παραβίαση και πρόσθεσε πως θα προβεί σε κινήσεις ώστε η Τουρκία να τερματίσει τις στρατιωτικές της επιθεσεις. Αναφερόμενος στην εκεχειρία που επιτεύχθηκε διαμέσω των ΗΠΑ, δήλωσε τα εξής: “Κάνοντας χρήση όλης της ισχύος μας θα εργαστούμε ώστε η εκεχειρία να μην είναι μόνο πέντε μέρες αλλά να διαρκέσει περισσότερο και ως επόμενο βήμα να τερματιστεί η εισβολή”.
…..
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών δίνοντας το μήνυμα πως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητείται η εφαρμογή κυρώσεων προς την Τουρκία, είπε τα εξής: “Δηλώσαμε ανοιχτά πως μπορούν να εφαρμοστούν κυρώσεις και εξαρχής αυτών έρχονται οι οικονομικές κυρώσεις. Για αυτό το λόγο καταρχήν παρακολουθούμε τη διαδικασία της ανακωχής και επιθυμούμε να ξέρουμε το πώς θα κινηθεί η Τουρκία”.
…..

https://anfturkce.com/guncel/maas-tuerkiye-ye-ekonomik-yaptirimlar-masada-132121

21/10/2019

Previous Article

Ερντογάν: Αυτοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για την Πηγή Ειρήνης στηρίζουν την τρομοκρατία !

Next Article

Ακόμη 2 στρατιώτες νεκροί…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *