Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πολεμώντας την Τουρκιά στα βουνά του Κουρδιστάν

0 σχόλια Share:

¨Δεν θα επιτρέψουμε τις τουρκικές δυνάμεις¨

Αντάρτισσες που παίρνουν μέρος στην Κίνηση Τζέγκα Χεφτανίν, δήλωσαν πως δεν θα επιτρέψουν στις τουρκικές δυνάμεις να αλωνίζουν και θα συνεχίσουν τις δράσεις τους

Οι αντάρτισσες που συνεχώς κάνουν δράσεις ενάντια στις κατοχικές επιθέσεις, παρά τις δύσκολες χειμερινές συνθήκες και τον καλύτερο εξοπλισμό, επιφέρουν βαριά χτυπήματα.

Μίλησαν στο ANF οι αντάρτισσες των YJA STAR Σοζντάρ Τζουντί και Ροσίντα Μποτάν που μετέχουν στις δράσεις της Κίνησης Τζέγκα Χεφτανίν.

Η Σοζντάρ Τζουντί υπενθυμίζει πως την τελευταία δράση με τους 7 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες την έκαναν προς τιμήν των Σάρα, Ροζμπίν και Ρονάχι και λέει : ¨Το τουρκικό κράτος καθημερινά υποστηρίζει πως αποτέλειωσε τους αντάρτες και ότι στα βουνά δεν απέμεινε κανένας. Τότε για ποιόν λόγο κάνει τόσες στρατιωτικές επιχειρήσεις; Στην πραγματικότητα προσπαθεί  να παραπλανήσει την κοινωνία και έτσι να κρατηθεί όρθιο. Και όμως οι αντάρτες καθημερινά δυναμώνουν και καθίστανται επαγγελματίες. Ως αντάρτισσες των YJA STAR παίζουμε ενεργό ρόλο σε αυτό τον πόλεμο και συνεχίσουμε να τον παίζουμε. Με τις δράσεις που κάνουμε δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό να  ζει στα εδάφη μας. ¨

ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ

H αντάρτισσα των YJA STAR Ροσίντα Μποτάν αναφέρει πως ο τουρκικός στρατός πίστεψε πως με τις κατοχικές επιθέσεις θα αποτελειώσει τους αντάρτες και λέει : ¨Δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό να ζήσει άνετα σε αυτά τα χώματα, θα μετανιώσει που ήρθε σε αυτά τα χώματα¨.  Η Μποτάν λέει πως όχι μόνο δεν έκαναν βήμα πίσω αλλά έχουν δυναμώσει τις προετοιμασίες, άρχισαν την Κίνηση Τζέγκα Χεφτανίν και συνεχίζει λέγοντας τα εξής : ¨Ακόμη και λέγοντας το όνομα της Κίνησης μας, αυτό μας δίνει δύναμη, ενθουσιασμό και ηθικό. Οι κινήσεις  του εχθρού είναι πυκνές αλλά και οι δικές μας καίριες δράσεις συνεχίζονται ενεργά.  Σε πολλές από τις δράσεις μας ο εχθρός δεν ανακοινώνει τις απώλειες του και προσπαθεί να τις κρύψει. Τα ΜΜΕ-ειδικού πολέμου προσπαθούν να λανσάρουν πως δήθεν στα βουνά δεν απέμειναν αντάρτες, αλλά αυτά είναι όλα ψέματα. Για παράδειγμα κάναμε μια αποτελεσματική δράσης στον λόφο Κονφεράνς με πολύ καλά αποτελέσματα. Τέτοιες δράσεις θα τις συνεχίσουμε. Θα μεγεθύνουμε την Κίνηση Τζέγκα Χεφτανίν και θα αποτελειώσουμε τον εχθρό στα εδάφη μας¨.

https://anfturkce.com/guncel/tuerk-gueclerine-muesaade-etmeyecegiz-136051

20/1/2020

Previous Article

Ο βουλευτής κάνει δηλώσεις μέσα σε κλοιό των ΜΑΤ !

Next Article

¨Η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης μπορεί να εξεταστεί στον ΟΗΕ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *