Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

0 σχόλια Share:

Σταμάτησε η ροή φυσικού αερίου από το Ιράν

Ο Γιλντίζ ανακοίνωσε πως έγινε επίθεση στον αγωγό φυσικού αερίου στο Ντογουμπαγιαζήτ, σταμάτησε η ροή φυσικού αερίου, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κρίση με το Ιράν.

 Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Γιλντίζ δήλωσε πως λόγω επίθεσης στον αγωγό φυσικού αερίου η ροή του από το Ιράν σταμάτησε.

Ο Γιλντίζ μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι δήλωσε : ¨ Πραγματοποιήθηκε -πιστεύουμε από το ΠΚΚ- επίθεση στον αγωγό φυσικού αερίου στο Ντογουμπαγιαζίτ. Σε επίπεδο καταναλωτή όμως δεν θα υπάρξει πρόβλημα¨.

Ο Γιλντίζ πρόσθεσε πως το πρόβλημα δεν πηγάζει από το Ιράν και δεν υπάρχει κάποια κρίση μαζί του. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε ο υπουργός, χτες το βράδυ γύρω στις 2.00 μεταξύ των χωριών Χιντιρλί-Καλεντέρ συνέβη έκρηξη στον Τούρκο-Ιρανικό αγωγό φυσικού αερίου. Μετά από την έκρηξη η ροή φυσικού αερίου από το Ιράν σταμάτησε. Αναφέρεται πως ο αγωγός αναμένεται να επαναλειτουργήσει ξανά σε 4-5 μέρες μετά από τις εργασίες επισκευής από το προσωπικό της BOTAS. Από τον συγκεκριμένο αγωγό κάθε μέρα φτάνουν στην Τουρκία 27 εκ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ σε ομιλία του στο Ανώτατο Συμβούλιο Βιομηχανικών Περιοχών, δήλωσε πως η Τουρκία είναι η χώρα που δίνει το πιο φτηνό φυσικό αέριο στις βιομηχανικές περιοχές (OSB) σε σχέση με τις 27 χώρες της Ευρώπης.

…………………..

Ο Γιλντίζ δήλωσε : ¨Σήμερα είμαστε η πρώτη χώρα όσον αφορά την φτηνή τιμή που παρέχουμε το φυσικό αέριο στις OSB, και μια από τις πιο φτηνές χώρες στο θέμα της τιμής του ρεύματος για αυτές τις περιοχές.

………………………

 Eφ. Ταράφ 29/6/2012

Previous Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΤΖΕΒΑΧΙΡ ΚΙΛΙΤΣ

Next Article

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 98 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Δ. ΒΑΚΟΥΦΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

in at nunc commodo eleifend risus. sem, Praesent quis, dolor.