Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος ΥΠΕΞ : “Με κάθε τίμημα θα καθαρίσουμε την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη”…

No Comments Share:

……….

“Σχετικά με την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη δηλώνουμε τα εξής. Είτε μαζί θα την καθαρίσουμε είτε η Τουρκία θα μπει εκεί και θα την καθαρίσει από τους τρομοκράτες. Οπως καθαρίσαμε το Αφριν, οπως καθαρισαμε την Τζεραμπλους από την ISIS, έτσι θα καθαρίσουμε και την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη από τις οργανώσεις YPG και PKK. Όποιο κι αν είναι το τίμημα η περιοχή εκεί θα εκκαθαριστεί. Εν προκειμένω Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην αποφασιστικότητά μας. και δεν θα επιτρέψουμε η Αμερική να μας εισαγάγει σε μία διαδικασία καθυστέρησης, όπως έγινε με το Μενμπιτς. Αυτό το λέμε ξεκάθαρα,τους το έχουμε πει και στους ίδιους.

“Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ”

Ο Τσαβούσογλου είπε πως η Αμερική στο θέμα του Μενμπιτς δεν τήρησε την υπόσχεσή της και συνέχισε λέγοντας: “Η Αμερική δεν κράτησε την υπόσχεσή της. Το Μενμπιτς είναι στην καθυστέρηση. Διότι στο θέμα της εφαρμογής του οδικού χάρτη που μαζί εγκρίναμε, η Αμερική δεν έκανε αυτά που της αναλογούσαν. Η Τουρκική Δημοκρατία και το τουρκικό έθνος ότι υπόσχεση δίνει, την κρατά. Έτσι είναι το έμπιστο κράτος και έθνος και όχι με τη στρατιωτική δύναμη ή τα χρήματα. Την υπόσχεση που δίνεις θα την κρατάς, θα την στηρίζεις και όταν λες “θα το κάνω”, θα το κάνεις. Αυτή είναι η διαφορά της Τουρκίας……..”
………
………
https://www.mynet.com/disisleri-bakani-mevlut-cavusoglu-ndan-firat-in-dogusu-aciklamasi-110105726089?utm_medium=webpush&utm_source=mynet&webPushId=MzAyMzQ=
11/8/2019

Previous Article

Δείτε ποια χώρα (……) μιλά στην Ελλάδα για ανθρώπινα δικαιώματα….

Next Article

Παράπονα για τις τιμές στο τουριστικό Μπόντρουμ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *