Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣH ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΦΡΑΤΗ

No Comments Share:

160220171501454626099_2

O υπουργός Αμύνης Ισίκ ενημερώνοντας σχετικά με την Ασπίδα Ευφράτη και τις επιχειρήσεις που διεξάγονται στην Ελ Μπαπ, είπε τα εξής:

¨Ξέρετε πως αυτή τη στιγμή η Ελ Μπαπ έχει περικυκλωθεί πλήρως και εντός της διεξάγεται μια μεγάλη επιχείρηση εκκαθάρισης. Υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα για την εκκαθάριση στοιχείων της ISIS στο κέντρο της πόλης. Αυτό το κάνουν από κοινού ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και οι Τ.Ε.Δ. Μετά από τον τερματισμό αυτής της επιχείρησης εκκαθάρισης, αναμένεται να εξομαλυνθεί η ζωή στην Ελ Μπαπ. Σχετικά με αυτό το θέμα, ξέρετε πως στις περιοχές που εκκαθαρίζουμε από την ISIS, δεν διστάζουμε να κάνουμε τις δέουσες υποδομές και επενδύσεις, σε αυτό τον τομέα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Μετά από την Ελ Μπαπ, ελπίζουμε πως τα στοιχεία των PYD/PKK να αποσυρθούν πλήρως από το Μενμπιτς και σε αυτό σημείο εργαζόμαστε μαζί με τις ΗΠΑ.Αυτή την στιγμή δεν φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά μετά από την επιχείρηση στην Ελ Μπαπ, η Τουρκία θα έχει δύο προτεραιότητες, μια θα είναι το Μένμπιτς και η άλλη η Ράκκα. Με απόλυτο τρόπο δεν αποδεχόμαστε την παρουσία των PYD/PKK στο Μένμπιτς. Αποτελούν μια πολύ μεγάλη απειλή και για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας και για την σταθερότητα της περιοχής. Καταβάλλουμε προσπάθεια ώστε αυτό να επιτευχθεί με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.  Χωρίς πρόκληση έντασης είμαστε αποφασισμένοι να πορευτούμε σε αυτό τον στόχο. Η εργασία αυτή θα συνεχιστεί μετά από την Ελ Μπαπ¨.
…………….

http://www.dha.com.tr/bakan-isk-el-babtan-sonra_1457931.html

16/2/2017

Previous Article

4 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ NEΤΣΜΕΤΤΙΝ ΧΟΥΣΕΪΝ -ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ BTTDD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *