Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

0 σχόλια Share:

Σύμβουλος του Ερντογάν: Η Τουρκία αυτούς  ¨σε μια βραδιά ξαφνικά θα τους χτυπήσει ¨¨και ζημία θα υποστούν και οι στρατιώτες των ΗΠΑ

Ο Ιλνούρ Τσεβίκ-σύμβουλος του προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε πως ¨Όπως είπε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία αυτούς  ¨σε μια βραδιά ξαφνικά θα τους χτυπήσει ¨ και ζημία μπορεί να  υποστούν και οι στρατιώτες των ΗΠΑ. Ο Ιλνούρ Τσεβίκ που είχε έρθει στην επικαιρότητα όταν είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες πως ¨Αν το προχωρήσουν πολύ, τότε και εμείς θα πράξουμε αναλόγως. Και το γεγονός ότι είναι εκεί αμερικανικά τεθωρακισμένα, δεν σημαίνει τίποτα… Μερικές ρουκέτες κατά λάθος χτυπάνε και αυτούς¨, τώρα έκανε μια ακόμη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό.

Ο Τσεβίκ στην εφημερίδα Γενί Μπιρλίκ χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις: ¨ Μετά από συνέντευξη που έδωσα στον Ερκαν Ταν, το πρόβαλλαν ως ¨Ιλνούρ Τσεβίκ: Η Τουρκία χτυπά την Αμερική στην Συρία !¨….

Αυτό που ειπώθηκε είναι σαφές !   Εάν οι ΗΠΑ στηρίζοντας το YPG και το ΠΚΚ, αναλάβει τον ρόλο της ασπίδας τους έναντι της Τουρκίας  και το ΠΚΚ διαμέσου του συριακού κλάδου του του YPG συνεχίσει την τρομοκρατική του δράση κατά της Τουρκίας, αργά ή γρήγορα, όπως είπε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία αυτούς  ¨σε μια βραδιά ξαφνικά θα τους χτυπήσει ¨ και ζημία μπορεί να  υποστούν και οι στρατιώτες των ΗΠΑ… Είναι μάταιη η προσπάθεια να εξάγεται άλλο συμπέρασμα πέραν τούτου¨.
 

http://haber.sol.org.tr/toplum/erdoganin-basdanismani-turkiye-bunlari-bir-gece-ansizin-vurur-abd-askeri-de-zarar-gorur

6/5/2017

Previous Article

ΧΑΡΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

Εἴμαστε ὅλοι Βενεζουελάνοι

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *