Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H AΦΟΡΗΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

No Comments Share:

Αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από βολή ελεύθερου σκοπευτή, έγινε μάρτυρας στο νοσοκομείο

160120162332552789000_2

Ο 35 χρονών αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων  Αλή Μπουλντούκ, που είχε τραυματιστεί από βολή τρομοκράτη ελεύθερου σκοπευτή στο Σουρ του νομού Ντιγιαρμπακίρ, έγινε μάρτυρας στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν , με την ¨φωτιά¨ να πέφτει έτσι στο σπίτι του πατέρα του στο Κοζάν των Αδάνων. Η οικογένεια του μόλις έμαθε ότι έγινε μάρτυρας έπαθε νευρική κρίση.

Την είδηση στο σπίτι του πατέρα του στην συνοικία Γκιουλερί του Κοζάν, την έδωσε ο αστυνομικός διευθυντής του Κοζάν Σερκαν Ουζουλμέζ , που πήγε εκεί συνοδεία αρμοδίων υγείας. Ο 75 ετών Σαλίχ και η 70 ετών Φατμά που έχουν 4 κόρες και έναν μόνο γιό τον Αλή, μόλις το έμαθαν σωριάστηκαν. Γείτονες και συγγενείς συνέρρευσαν στο σπίτι του Αλή Μπουλντούκ που ήταν παντρεμένος με ένα παιδί. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι υγείας επενέβησαν στους συγγενείς που αδιαθέτησαν, ενώ στο σπίτι κρεμάστηκε τουρκική σημαία.


¨Τον σπούδασα πουλώντας γάλα¨

Οι θρήνοι του Σαλίχ Μπουλντούκ για τον γιό του που υπηρετούσε 9 χρόνια στην αστυνομία, ράγισαν καρδιές. Ο Σαλίχ Μπουλντούκ έλεγε πως έθρεφε αγελάδες για να τα βγάλει πέρα και ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει αστυνομικός ο γιός του. Κραύγαζε λέγοντας ¨Γιέ μου σε σπούδασα πουλώντας γάλα. Του είπα να μην γίνει αστυνομικός αλλά δεν με άκουσε. Μου είχε πει ¨Μπαμπά αλλού δεν τα κατάφερα, αστυνομικός πέρασα. Πρέπει να δουλέψω. Θα σας βοηθήσω κι εσάς¨. Η μητέρα και οι αδερφές του τον παρακάλεσαν να μην γίνει αστυνομικός αλλά δεν άκουσε¨.

64136_88969_16012016233440_1
…………..

http://www.dha.com.tr/keskin-nisanci-tufegiyle-yaralanan-polis-ali-bulduk-hastanede-sehit-oldu_1114661.html

16/1/2016

Previous Article

O ¨ΙΑΒΕΡΗΣ¨ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…

Next Article

100 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *