Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΠΑ : ¨ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ NA ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ¨

No Comments Share:

 

 

¨Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί υποσχέθηκαν πως όποιος και αν επιτεθεί στο Μένμπιτς θα ανταποδώσουν¨

Το Στρατιωτικό Συμβούλιο του Μένμπιτς που υπάγεται στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (DSG) των οποίων η ραχοκοκαλιά είναι το YPG, δήλωσε πως  ¨Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί υποσχέθηκαν πως όποιος και αν επιτεθεί στο Μένμπιτς θα ανταποδώσουν¨.

Μετά από την κατάληψη του Άφριν από τις δυνάμεις των TSK-OSO, έρχονται ειδήσεις για στρατιωτική κινητικότητα στο Μένμπιτς, το οποίο έχει καταδειχτεί ως ο επόμενος στόχος της Άγκυρας. Στα σύνορα του Μένμπιτς όπου οι ΗΠΑ έχουν μεταφέρει στρατό και όπλα, περιπολούνε θωρακισμένα οχήματα της Αμερικής.

Ο Εμπού Αντίλ-Γενικός Διοικητής του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, μιλώντας στο Sputnik, ανέφερε πως οι ΗΠΑ μετά από τις απειλές της Άγκυρας αύξησαν την στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή.

Ο Εμπού Αντίλ λέει πως  ¨Πριν από δύο έτη υπό την  ηγεσία των ΗΠΑ καθαρίσαμε το Μένμπιτς από την ISIS. Από τότε που απελευθερώσαμε την πόλη, εκεί βρίσκονται οι δυνάμεις του συνασπισμού. Ρωτήσαμε τους Αμερικανούς αρμοδίους σχετικά με τις δηλώσεις της Τουρκίας που λέει πως ¨Θα μπούμε στο Μένμπιτς¨. Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί μας είπαν πως «όποιος και αν επιτεθεί στο Μένμπιτς, εμείς θα ανταποδώσουμε. Και εμείς θα επιτεθούμε, δεν υπάρχει θέμα». ¨

………………

https://tr.sputniknews.com/columnists/201804191033104310-abd-askerleri-menbic-saldiri-karsilik-sozu-verdi/

19/4/2018

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΧΑΤΙΜ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Next Article

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *