Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι συμμορίες του τουρκικού κράτους πυρπολούν ελιές Κούρδων…

0 σχόλια Share:

Οι συμμορίες πυρπόλησαν ελιές στην Μπαπ

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του  που έχουν υπό την κατοχή τους την πόλη Μπαπ, πυρπόλησαν εκατοντάδες ελιές.  Οι συμμορίες του τουρκικού κράτους-εισβολέα, πυρπόλησαν εκατοντάδες ελιές στα χωριά Χαλιντιέ, Μπιβεχιτς και Μπουγάζ της επαρχίας Μπαπ. Οι συμμορίες πυροβόλησαν μάλιστα κατά αυτών που θέλησαν να σβήσουν τις φωτιές.

Η πυρκαγιά στην γραμμή των χωριών Μπιβεχιτς και Μπουγάζ, προκλήθηκε στην συνοριακή γραμμή ανάμεσα στα σύνορα της περιοχής του Στρατιωτικού Συμβουλίου Μπαπ και των περιοχών που ελέγχουν οι συμμορίες. Από την πυρκαγιά στο χωριό Μπίβεχιτς προκλήθηκαν ζημιές και σε οικίες πολιτών.

Δυνάμεις της Εσωτερικής Ασφάλειας  και μέλη του Στρατιωτικού Συμβουλίου Μπαπ, μαζί με την πυροσβεστική μετέβησαν στο σημείο όπου συνεχιζόταν η πυρκαγιά. Οι μονάδες της πυροσβεστικής που θέλησαν να επέμβουν, δέχθηκαν επίθεση από τις συμμορίες. Μετά από μεγάλες προσπάθειες, η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Στην περιοχή της Μπαπ και παλιότερα είχαν πυρποληθεί ελιές.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/Ceteler-bab-da-zeytin-agaclarini-atese-verdi-140887

16/5/2020

Σχ: Πρόκειται για άτυπα σύνορα στην Β. Συρία, όπου  από την μια μεριά είναι οι συμμορίες τζιχαντιστών της Συρίας και από την άλλη οι κουρδικές δυνάμεις. Υποτίθεται πως υπάρχει ανακωχή, αλλά οι ισλαμιστές κάθε τόσο (με την παρότρυνση της Τουρκίας) προκαλούν. Εδώ τώρα έβαλαν φωτιά στις ελιές που ήταν στα σύνορα για να εξαναγκάσουν τον κουρδικό πληθυσμό που βρίσκεται εκεί να μεταναστεύσει λόγω φτώχειας.    

Previous Article

Zητάνε την Κρήτη (για αρχή…) ….

Next Article

Βίντεο-Ένας τρομερός Αμερικανός αστυνομικός !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *