Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διεύθυνση Μονάδων Εκδίκησης: 6 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Ντιγιαρμπακίρ

No Comments Share:

6 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 4 τραυματίστηκαν δράση που εκτέλεσε η Διοίκηση της Μονάδας Εκδίκησης Μάρτυρα Μπεντράν Γκουντικρέμο, στο φυλάκιο Κάνι Μάσι του κατοχικού τουρκικού στρατού, στην επαρχία Ντούχοκ του νομού Ντιγιαρμπακίρ

Η Διοίκηση της Μονάδας Εκδίκησης Μάρτυρα Μπεντράν Γκουντικρέμο, σχετικά με την δράση που εκτέλεσε κατά του  φυλακίου Κάνι Μάσι, κοινοποίησε τις εξής πληροφορίες :

¨Το φυλάκιο Κάνι Μάνι του τουρκικού κατοχικού στρατού, που βρίσκεται στην επαρχία Ντούχοκ του νομού Ντιγιαρμπακίρ, στις 18:00 της 19ης Μαρτίου, έγινε στόχος της Διοίκησης της Μονάδας Εκδίκησης Μάρτυρα Μπεντράν Γκουντικρέμο. Η μονάδα μας έβαλε πυρά κατά των σκηνών, οχυρώσεων και καταφυγίων του φυλακίου αυτού και ως αποτέλεσμα 6 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 4 τραυματίστηκαν.

Η δράση αυτή έγινε ως αντίποινα των επιθέσεων που γίνονται κατά των παιδιών Γεζίντι στην περιοχή Σεγκάλ. Για όσο το φασιστικό-αποικιοκρατικό τουρκικό κράτος, συνεχίζει τις επιθέσεις του σε περιοχές πολιτών στην Σεγκάλ, οι μονάδες μας δεν θα το αφήνουν αυτό αναπάντητο και θα συνεχίζουν αυτές του είδους τις δράσεις¨.

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων

https://anfturkce.com/kurdIstan/Intikam-birligi-komutanligi-amediye-de-6-tuerk-askeri-oelduerueldue-138585

21/3/2020

Previous Article

Τουρκικό θωρακισμένο όχημα το οποίο κατάσχεσαν δυνάμεις του LNA στην Λιβυη -Βίντεο & Φωτογραφίες

Next Article

Βίντεο από την διαδήλωση χιλιάδων ατόμων υπέρ των ανοιχτών συνόρων….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *