Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΡΑΣΕΙΣ KATA ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΧΩΡΑΦΙΩΝ, ΓΙΟΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ

No Comments Share:

Το ΥΡS πραγματοποίησε δράσεις σε Μουγλά και Ντένιζλι

Μέλη της Μονάδας Εκδίκησης Μάρτυρα Ζεριάν, στα πλαίσια των ¨Κινήσεων εκδίκησης ενάντια στους αποικιοκράτες και κατασκόπους-συνεργάτες¨ πραγματοποίησαν δράσεις σε Μουγλά και Ντένιζλι.

Στην ανακοίνωση της η Μονάδα Εκδίκησης Μάρτυρα Ζεριάν ΥΡS, κοινοποιεί εξής λεπτομέρειες:

¨Την νύχτα της 17ης Μαίου, πραγματοποιήθηκε δράση-σαμποτάζ κατά πολυτελούς γιότ 14 μέτρων που βρισκόταν στην προβλήτα της συνοικίας Καραγκιοζελέρ της επαρχίας Φέτχιγε του νομού Μούγλων και ανήκε σε συνεργάτη των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ. Με την δράση που έγινε το πολυτελές γιοτ του συνεργάτη του φασιστικού καθεστώτος, καταστράφηκε εντελώς.

Σε πρωινές ώρες της 18 Μαΐου, ως αντίποινα στην πυρπόληση σιταριών από τις συμμορίες της ISIS των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ, πυρπολήθηκε στην επαρχία Σεϊντικεμέρ των Μούγλων, ένα χωράφι 4 στρεμμάτων που ανήκε σε έναν φασίστα του ΑΚΡ.

Μέλη μας κατά τις μεσημεριανές ώρες της 16 Μαίου, πραγματοποίησαν δράση κατά ενός βενζινάδικου ευρισκόμενου στην Ε.Ο. Ντένιζλι-Σμύρνης και ανήκε σε φασίστες ιδιοκτήτες. Ως αποτέλεσμα της δράσης μας , η καφετέρια του πρατηρίου καταστράφηκε εντελώς, ενώ αχρηστεύθηκε και το βενζινάδικο

ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το YPS στην ανακοίνωση του αναφέρει: Ως απάντηση στην τυραννία και τα χτυπήματα που επιφέρει το φασιστικό τουρκικό κράτος στο Κουρδιστάν, θα απαντάμε με χτυπήματα στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Δηλώνουμε πως θα πάρουμε εκδίκηση από αυτή την φασιστική δομή που από την μια με τους επιτρόπους, κλέβει την βούληση του κόσμου και από την άλλη στην Ροζάβα διαμέσου της ΙSIS,  πυρπολεί τα σιτάρια του λαού και ρίχνει σφαίρες στα τέκνα των Κούρδων.  Από εδώ για μια ακόμη φορά προειδοποιούμε αυτούς που συνεργάζονται με το κράτος, που στηρίζουν την οικονομία του, στην πραγματικότητα, προειδοποιούμε όλες τις αποικιακές και συνεργατικές δομές που εμπλέκονται στον πόλεμο εναντίον του κουρδικού λαού: Για κάθε επίθεση προς του Κουρδικό λαό και στον απελευθερωτικό του αγώνα, όπως για κάθε στήριξη σας προς τους εχθρούς των Κούρδων, θα πάρουμε εκδίκηση με δράσεις που θα γίνονται παντού¨.

https://anfturkce.com/guncel/yps-mugla-ve-denizli-de-eylemler-gerceklestirdi-141026

19/5/2020

Previous Article

H KATAΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ

Next Article

H ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΚΟΥΛΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *