Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;

2 Comments Share:

 

 

Τζέρεμι Κόρμπιν: Πρέπει αμέσως να σταματήσει η επίθεση στο Άφριν

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν-ηγέτης του Εργατικού Κόμματος στην Αγγλία ζήτησε τον άμεσο τερματισμό των επιθέσεων στο Αφριν.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν-ηγέτης του Εργατικού Κόμματος στην Αγγλία, έκανε δηλώσεις σχετικά με την εισβολή –επίθεση του τουρκικού κράτους στο Άφριν.

Ο Κόρμπιν ζητώντας να σταματήσει αμέσως η επίθεση, είπε: ¨ Εμείς ζητάμε να σταματήσει αμέσως ο βομβαρδισμός του Άφριν από το τουρκικό κράτος¨.  Ο Κόρμπιν είπε πως είναι ενάντιος στην επίθεση αυτή που γίνεται στο Άφριν και ζήτησε και οι άλλες δυνάμεις να τραβήξουν τα χέρια τους από την Συρία και από την Μέση Ανατολή.

Ο Κόρμπιν ανέφερε πως  είναι ανάγκη να παρασχεθεί η δυνατότητα στον κουρδικό λαό αλλά και στους άλλους λαούς της περιοχής στην Μέση Ανατολή να έχουν την ελευθερία να εκφράζονται ελεύθερα και να ζούνε μέσα σε ειρήνη.

https://anfturkce.net/dunya/jeremy-corbyn-efrin-e-yoenelik-saldiri-derhal-durdurulmali-103495
19/2/2018

Σχ: Αλήθεια αυτοί οι κάτωθι  δήλωσαν τίποτε σχετικά με το Άφριν; Πάντως ο Ερντογάν σχετικά με το μακεδονικό, πήρε θέση υπέρ των  Σλάβων. Εμείς δεν πρέπει να πάρουμε σαν ελληνική ηγεσία μια θέση για την εισβολή στο Άφριν ;

Previous Article

MHNYMA ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Next Article

OI ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΩΣΑΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ !!!!!!!!!! ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΥΠΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΜΦΑΝΗΣΘΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ Ή ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;; ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ …. ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΣΑΡΙΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ;;;;;;;;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *