Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΙΤΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

No Comments Share:

 

Δήμαρχος της Νάπολι- Ματζίστρις: Πρέπει να σταματήσουν την Τουρκία

Ο δήμαρχος της πόλης Νάπολι της Ιταλίας Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, καταγγέλλοντας την επίθεση του τουρκικού κράτους στο Άφριν, δήλωσε: ¨Πρόκειται για μια καταστροφή και για μια εθνοκάθαρση. Οι διεθνείς δυνάμεις πρέπει να σταματήσουν την Τουρκία¨.

…………….

Ο Λουίτζι Ντε Ματζίστρις εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τις επιθέσεις που γίνονται στο Άφριν, είπε: ¨ Η Τουρκία επιτίθεται στο στάτους και σε αυτά που είχαν κερδίσει οι Κούρδοι. Εξαιτίας αυτού σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι γίνονται θύματα, χάνουν τα σπίτια τους και γίνονται πρόσφυγες.  Στο Άφριν γίνεται μια εθνοκάθαρση κατά των Κούρδων. Για αυτό πρέπει να κινητοποιηθούν ο ΟΗΕ, η ιταλική κυβέρνηση και η Ε.Ε. και να σταματήσουν την Τουρκία. Πρέπει να σταματήσουν την Τουρκία και να σταματήσουν έτσι και οι επιθέσεις και η εισβολή στο Άφριν.

¨ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ISIS¨

Ο δήμαρχος Λουίτζι Ντε Ματζίστρις εστιάζοντας στον αγώνα των μαχητών των  YPG και των YPJ, συνέχισε λέγοντας: ¨Οι Κούρδοι μαχητές έδωσαν μεγάλο αγώνα ενάντια στην ISIS σε Ροζάβα και Συρία. Αυτοί είναι που έσωσαν την πόλη Ράκκα από τα χέρια εκείνης της οργάνωσης. Αυτοί έφεραν το τέλος της ISIS. Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτούς. Από την Νάπολη την πόλη της ειρήνης, στέλνουμε την αλληλεγγύη μας προς το Άφριν¨.

https://anfturkce.net/avrupa/napoli-belediye-baskani-de-magistris-tuerkiye-durdurulmali-105276

21/3/2018

Σχ: Φήμες λένε πως ανάλογη δήλωση συμπαράστασης προς το Άφριν ετοιμάζονται να κάνουν και οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Τοπείρου!

Previous Article

ΜΟΝΑΧΟ 1938-ΑΦΡΙΝ 2018

Next Article

ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ¨ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ¨ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *