Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

Δράση από το YPG κατά 4 σημείων των κατοχικών δυνάμεων

 

Μαχητές του YPG στο υπό τουρκική κατοχή ευρισκόμενο Άφριν, πραγματοποίησαν μια σειρά από δράσεις στις περιοχές Τζιντιρέσε, Ράτζο, Μαμπάτα και Σέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Κέντρο Τύπου του YPG, στις 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν δράσεις σε 4 σημεία. Στις δράσεις αυτές στόχος ήταν μονάδες του τουρκικού στρατού και οι συμμορίες τους. Ανακοινώθηκε πως μεταξύ των νεκρών των κατοχικών δυνάμεων υπάρχει και ένας στρατιώτης.

Το YPG σχετικά με τις δράσεις ανακοίνωσε τα εξής: Στα πλαίσια του δεύτερου σταδίου της Αντίστασης Εποχής στο Άφριν, οι μονάδες μας πραγματοποίησαν μια σειρά από αποτελεσματικές δράσεις κατά του κατοχικού τουρκικού στρατού και των συμμοριών του.Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις δράσεις που έγιναν ταυτόχρονα σε Τζιντιρέσε, Ράτζο, Μαμπάτα και Σέρα είναι οι εξής:

Στις 12 Σεπτεμβρίου μια μονάδα μας, πραγματοποίησε αποτελεσματική δράση στην επαρχία Τζιντιρέσε κατά του κατοχικού τουρκικού στρατού και των συμμοριών του. . Ως αποτέλεσμα των σώμα με σώμα συγκρούσεων που έγιναν, τραυματίστηκαν ένας Τούρκος στρατιώτης και 6 συμμορίτες.

Την ίδια μέρα μια μονάδα μας πραγματοποίησε δράση-σαμποτάζ στο χωριό Ομέρα της επαρχίας Μπαμπάτα κατά ενός στρατιωτικού οχήματος που ανήκε σε συμμορία. Στην δράση αυτή σκοτώθηκαν δύο συμμορίτες και τραυματίστηκε ακόμη ένας.

Στο χωριό Μπερμπένε της επαρχίας Ράτζο, ένας συμμορίτης-μέλος της Φεϊλάκ Ελ Σαμ, έπεσε σε ενέδρα των δυνάμεων μας, σκοτώθηκε, ενώ κατασχέθηκε και το όπλο του (ΑΚ-47).

Πάλι την ίδια μέρα μια μονάδα μας πραγματοποίησε πετυχημένη δράση κατά ενός στρατιωτικού οχήματος στο χωριό Ζεϊτούνεκε της επαρχίας Σερά. Δεν έγινε δυνατό να υπάρξουν σαφείς πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών ή τραυματιών.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ-ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Επίσης σύμφωνα με πηγές του YPG, συνελήφθη ένας Ιταλός πολίτης-μέλος συμμορίας. Ο συμμορίτης που συνελήφθη με μια ειδική επιχείρηση, αναφέρεται πως είναι ανώτερος αξιωματούχος. Αναμένεται πως το YPG θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την επιχείρηση.

https://anfturkce.com/avrupa/ypg-den-isgalcilere-doert-noktada-eylem-en-az-9-oelue-113281

13/9/2018

Previous Article

ΚΗΡΥΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ…

Next Article

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ 1000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *