Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διεθνής Αμνηστία: Να σταματήσουν άμεσα οι παραβιάσεις στο Άφριν

No Comments Share:

 

Η Διεθνής Αμνηστία αναφέροντας  πως στο Άφριν συμβαίνουν βαριές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρόσθεσε πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Τουρκία .

Η Διεθνής Αμνηστεία σε αναφορά της για το Άφριν αναφέρει πως ¨οι κάτοικοι του Άφριν υφίστανται διάφορες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από ένοπλες ομάδες οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν εξοπλισθεί από την Τουρκία¨.

Στην αναφορά καταγράφεται πως ¨Αυτές οι παραβιάσεις στις οποίες οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κάνουν τα στραβά μάτια, περιλαμβάνουν αυθαίρετες συλλήψεις, εξαφανίσεις ανθρώπων, κατασχέσεις και λεηλασίες¨.

Η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής και οι συμμορίες τους, έχουν κατασχέσει και τα σχολεία και εμποδίζουν την συνέχιση της εκπαίδευσης χιλιάδων παιδιών.

H διευθύντρια ερευνών της Διεθνούς Αμνηστίας Λιν Μααλούφ δήλωσε πως ¨Η στρατιωτική επιχείρηση και εισβολή του τουρκικού στρατού στο Άφριν, επιδείνωσε ακόμη περισσότερο τον πόνο των κατοίκων του Άφριν που επί χρόνια υπέστησαν έναν θανατηφόρο πόλεμο¨.

Η οργάνωση καλεί την Άγκυρα να ¨δώσει ένα τέλος στις παραβιάσεις¨, ενώ αναφέροντας την  Τουρκία  ως ¨δύναμη εισβολής¨ την κρίνει υπεύθυνη για αυτά που συμβαίνουν στο Άφριν.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/af-Oerguetue-ankara-efrin-deki-ihlallere-derhal-son-vermeli-111538

2/8/2018

Previous Article

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ !

Next Article

ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *