Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ – ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

 

Καταστράφηκαν πυρομαχικά που ανήκαν σε συμμορίες που έχουν ρόλο στην κατοχή του Άφριν : 5 νεκροί

 

5 συμμορίτες σκοτώθηκαν και άλλοι 5 τραυματίστηκαν σε δράση που πραγματοποιήθηκε κατά ομάδας που υπάγεται στο τουρκικό κράτος στην περιοχή Ετμέ της Ιντλίμπ.

Η Ομάδα Δράσης Ζεϊτίν Γκαζαμπί πραγματοποίησε δράση κατά της συμμορίας Φεϊλέκ Ελ Σαμ που υπάγεται στο τουρκικό κατοχικό κράτος.

Αναφέρεται πως στην δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου, σκοτώθηκαν 5 συμμορίτες και τραυματίστηκαν άλλοι 6.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ

Η Ομάδα Δράσης Ζεϊτίν Γκαζαμπί σε ανακοίνωση που έκανε σχετικά με την δράση αυτή, ανέφερε πως καταστράφηκε μια αποθήκη πυρομαχικών και ένα βαφείο της συμμορίας και ότι σκοτώθηκαν 5 συμμορίτες και τραυματίστηκαν άλλοι 6. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως όλες οι ομάδες που μετέχουν στην κατοχή του Άφριν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα και προστίθεται πως ¨Το τουρκικό κράτος δεν θα μπορέσει να προστατεύσει τους εισβολείς στο Άφριν. Για όσο και ένας άνθρωπος καταγόμενος από το Άφιν συνεχίζει να ζει ως πρόσφυγας, κανένας συμμορίτης δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχα στο σπίτι του. Θα ξηλώσουμε τις συμμορίες από το Άφριν.¨

Στην ανακοίνωση της η Ομάδα Δράσης Ζεϊτίν Γκαζαμπί, αναφέρει πως θα είναι παρούσα σε κάθε περιοχή που βρίσκεται υπό την τυραννία του τουρκικού κράτους και των υπαγόμενων σε αυτό συμμοριών και προσθέτει πως ¨ Υποσχόμαστε πως θα ζητήσουμε απολογία από τον καθέναν που πήρε μέρος στην εισβολή του Άφριν, από τον καθέναν που προσβάλει τον κόσμο και λεηλατεί τις περιουσίες του. Ήρθε ο καιρός για εκδίκηση στο Άφριν¨.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/efrin-isgalinde-rol-alan-cetelerin-cephanesi-imha-edildi-5-oelue-110953

18/7/2018

Previous Article

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΟ 2016 ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ…

Next Article

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.