Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ¨

0 σχόλια Share:

 

Διπλή βομβιστική επίθεση με αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά αφήσε πίσω της 10 νεκρούς στο Αφρίν της Συρίας, μια περιοχή που κατέχει ο, υποστηριζόμενος από την Τουρκία, FSA(Ελεύθερος Συριακός Στρατός) ο οποίος την κατέλαβε έπειτα από επίθεση νωρίτερα φέτος.
Η διπλή έκρηξη στο Αφρίν την Τετάρτη(27 Ιουνίου,2018) πήρε τη ζωή 10 ανθρώπων και 15 ακόμα άφησε τραυματισμένους, όπως αναφέρεται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανάντολου.
Και οι δύο εκρήξεις έγιναν σε κεντρικούς δρόμους της συριακής πόλης Αφρίν, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους.
Άλλη πηγή αναφέρει στο πρακτορείο Σπούτνικ ότι οι εκρήξη κοντά σε μία από τις εγκαταστάσεις της ομάδας Λεβαντ Φροντ (Συριακή αντάρτικη ομάδα) άφησε πίσω της 6 νεκρούς και 10 τραυματίες. Η πηγή επίσης ανέφερε πως μετά τις εκρήξεις υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα σε τοπικές ένοπλες ομάδες.
Η κουρδική μαχητική ομάδα τα Γεράκια του Αφρίν που είναι συνδεδεμένη με το PKK, ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πηγές.
Το Αφρίν αιχμαλωτίστηκε από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό , ο όποιος έχει την υποστήριξη της Τουρκίας, τον Μάρτιο του 2018 ως μέρος της επίθεσης της Άγκυρας εναντίον Κουρδικών ένοπλων ομάδων της Συρίας που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή.
Η Δαμασκός εξέφρασε την αντίθεση της στο γεγονός ότι η Άγκυρα λειτουργεί στις περιοχές της Συρίας, λέγοντας επίσης πως η Τουρκία παραβίασε την εδαφική κυριαρχία της Συρίας με αυτή τη κίνηση.

http://news.sol.org.tr/double-car-bomb-blast-syrias-afrin-killed-10-174981
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Previous Article

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΙΟΥΚΣΕΚΟΒΑ…

Next Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Moody’s ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *