Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ–ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

 

Τρεις απανωτές  εκρήξεις στο Αφριν: Μεγάλος αριθμός νεκρών

Δύο εκρήξεις συνέβησαν σε σημείο του κατεχόμενου Άφριν που ελέγχεται από τις συμμορίες, ενώ μια έκρηξη συνέβη κοντά στο νοσοκομείο του Ντέρσιμ. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν κάτοικοι της πόλης, οι εκρήξεις συνέβησαν την Τετάρτη γύρω στις 12:35 τοπική ώρα.

Η συγκεκριμένη πηγή ανέφερε πως σε σημείο κοντά στην λεωφόρο Ντεμιρτζί Καβά, που ανήκει στην συμμορία Μετώπου Ελ Σαμίγιε συνέβησαν δυο εκρήξεις.

Έγινε γνωστό πως οι εκρήξεις οφείλονται σε επιθέσεις που έγιναν με οχήματα-βόμβες. Αναφέρεται πως υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, χωρίς να έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Μετά από σύντομο διάστημα, αυτή την φορά στην λεωφόρο Φεϊλάκ, προκλήθηκε μια ακόμη έκρηξη. Στην έκρηξη αυτή που συνέβη κοντά στο νοσοκομείο του Ντέρσιμ, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 11 συμμορίτες.

Οι κατοχικές δυνάμεις αυτή την στιγμή στο Άφριν κινητοποιήθηκαν και φυλάνε όλους τους δρόμους της πόλης.

Ανακοινώθηκε πως οι νεκροί είναι περισσότεροι από 20 .

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιοι πραγματοποίησαν αυτές τις εκρήξεις, αλλά έγινε γνωστό πως οι συμμορίες στην πόλη κινητοποιήθηκαν και έπιασαν όλους τους δρόμους.

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του διαπράττουν εκεί συστηματικά εγκλήματα πολέμου. Οι τουρκικές δυνάμεις άρχισαν τις επιθέσεις της εισβολής στις 20 Ιανουαρίου. Στις 18 Μαρτίου μαζί με τις συμμορίες μπήκαν στο κέντρο της πόλης. Από τότε που άρχισαν αυτές οι επιθέσεις της εισβολής , εκατοντάδες πολίτες δολοφονήθηκαν και  εκατοντάδες άλλοι απήχθησαν. Σπίτια πολιτών λεηλατήθηκαν, βομβαρδίστηκαν και τα είδη τους κατασχέθηκαν. Πολλά ιστορικά κτίρια έπεσαν θύματα αυτής της αγριότητας. Καθημερινά έρχονται ειδήσεις για απαγωγές, βασανιστήρια και κατασχέσεις περιουσιών. Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW)  σε αναφορά που δημοσίευσε πρόσφατα, ανακοίνωσε πως οι στηριζόμενες από την Τουρκία ομάδες, λεηλατούν και κατάσχουν ιδιωτικές περιουσίες Κούρδων στο Άφριν.

 

 

 

 

https://anfturkce.com/rojava-surIye/efrin-kent-merkezinde-iki-patlama-110083

27/6/2018

Previous Article

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ ΚΑΤΑ ¨ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ¨ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *