Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΦΡΙΝ : OI ΚΑΤOΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΤΟΥΣ…

No Comments Share:

Το τουρκικό κράτος στο Άφριν συνεχίζει τις απαγωγές

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του συνεχίζουν τις απαγωγές στο Άφριν και στα χωριά του. Μάλιστα για την απελευθέρωση αυτών που βασανίζονται ζητάνε χρήματα.

Το τουρκικό κράτος και οι υπαγόμενες σε αυτό συμμορίες, μετά από την κατάληψη του Άφριν, συνεχίζουν τις κλεψιές τις λεηλασίες και τις απαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικές πηγές, το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του, απαγάγουν ανθρώπους και μετά ζητούν από τις οικογένειες τους ρήματα για να τους απελευθερώσουν. Μέχρι τώρα δεκάδες άνθρωποι έχουν απαχθεί από τις συμμορίες και δεκάδες ακόμη κρατούνται επειδή δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα.

ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ !

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του, μέχρι τώρα υποστήριζαν πως άρπαζαν κάποιους γιατί τους θεωρούσαν συμπαθούντες του YPG. Αλλά παρατηρείται πως ιδιαίτερα στην περίοδο του πολέμου, επιθέσεις δέχτηκαν ακόμη και οικογένειες μελών του ENKS γνωστές για την στήριξη τους προς το τουρκικό κράτος και τις συμμορίες του. Μια από τις οικογένειες αυτές είναι η οικογένεια Σεξό που δέχτηκε επίθεση στην περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες απήχθησαν παιδιά και γυναίκες της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε άτομο από το χωριό Σίγιε, που δεν ήθελε να πει το όνομα του, οι συμμορίες μπήκαν στο σπίτι στις 2 το βράδυ και πήραν παιδιά και γυναίκες και μετά ήρθαν στις 6 και πήραν και τους άντρες της οικογένειας.

………………

Σύμφωνα με τοπικές πηγές οι απαχθέντες υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια από τις συμμορίες, ενώ οι γυναίκες βασανίστηκαν μπροστά στα μάτια των αντρών τους. Οι Ζινέτ και Νεριμάν, δύο γυναίκες της οικογένειας Σεξό, αναφέρεται πως από τα σκληρά χτυπήματα που δέχτηκαν στην πλάτη αδυνατούν πλέον να κινηθούνε και κινδυνεύει η ζωή τους. Δύο ακόμη γυναίκες της οικογένειας Εμπού Αλή-κατοίκων του Άφριν, βρισκονται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση. Από τον Ζουχέρ Σουλεϊμάν Σεξό του έβγαλαν τα νύχια από τα χέρια και φέρει τραύματα σε δύο σημεία του κεφαλιού.  Άλλα 25 άτομα από την οικογένεια Σεξό βρίσκονται ακόμη στα χέρια των συμμοριών και αναφέρεται πως δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι εάν δεν δοθούν 30.000 δολάρια.

………………….

https://anfturkce.com/avrupa/tuerk-devleti-efrin-de-insan-kacirmaya-devam-ediyor-109361

13/6/2018

Previous Article

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !

Next Article

ANTΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ HDP ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *