Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BINTEO- ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

Σε βίντεο ο βασανισμός πολιτών στο Άφριν

Στο βίντεο διακρίνονται 3 μαχητές του OSO να βασανίζουν 2 άτομα που έχουν μπροστά τους

Δημοσιεύτηκε βίντεο με μια ομάδα μελών του OSO να βασανίζουν πολίτες. Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι Rudaw, 3 ένοπλα μέλη του OSO, δίνουν εντολή σε δύο πολίτες που είναι στο χώμα να συρθούν. Εντύπωση προκαλεί πως το βασανιστήριο γίνεται στην μέση του δρόμου και το παρακολουθούνε και άλλοι πολίτες.

Η πηγή που τράβηξε το βίντεο και τα μετέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι, είπε πως το περιστατικό συνέβη στον οικισμό Μαχμουντίγιε του Άφριν, προσθέτοντας πως παρόμοιες εικόνες συμβαίνουν από τότε που το Άφριν πέρασε στον έλεγχο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TEΔ) και του ÖSO.

Από τις 18 Μαρτίου που το Άφριν πέρασε στον έλεγχο των ΤΕΔ και του ÖSO, η διοίκηση του επίσημα πέρασε στην νομαρχία του Χατάι. Με προσπάθειες του τουρκικού ΥΠΕΞ και της ΜΙΤ, συστάθηκε  στο Αντεπ μια βουλή στην οποία η νομαρχία του Χατάι απέδωσε διοικητικές αρμοδιότητες για το Άφριν.

Στην πρώτη της ανακοίνωση η εξουσιοδοτημένη από την Τουρκία βουλή, ανέφερε πως για να αποτρέψει τα περιστατικά ληστειών, απαγωγών και βασανιστηρίων που έκαναν οι δυνάμεις του ÖSO και είχαν προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις και για να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια, θα βγάλει εκτός κατοικημένων περιοχών τους καταυλισμούς του ÖSO. Όσο όμως και αν στην ανακοίνωση αναφερόταν πως θα συστήνονταν ¨αστυνομική δύναμη¨ με την συμμετοχή των ντόπιων, τελικά κατά προτεραιότητα αυτή η αποστολή δόθηκε σε μέλη του ÖSO που απλά άλλαξαν ρούχα.

Από την μέρα που αυτή η βουλή συνέστησε αυτή την αστυνομική δύναμη, οι ειδήσεις για βασανιστήρια, ληστείες και απαγωγές δεν μειώθηκαν, το αντίθετο ακριβώς μάλιστα συνέβη-αυξήθηκαν. Πολλές φορές δημοσιεύτηκαν στον τύπο ειδήσεις για βασανιστήρια πολιτών, απαγωγές και βιασμούς γυναικών, για συλλήψεις γνωστών ακαδημαϊκών και πνευματικών ηγετών που τους κρατάνε σε άγνωστα μέρη, με μέρος αυτών να έχει απελευθερωθεί αφού πρώτα καταβλήθηκαν λύτρα.

Τοπικές πηγές που ενημέρωσαν τον τύπο αναφέρουν πως τα περιστατικά βασανιστηρίων και απαγωγών συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των Τούρκων στρατιωτών και ότι δεν παίρνεται κανένα μέτρο ενάντια σε αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα, ενώ υποστηρίζεται πως μεταξύ των απαχθέντων είναι κάποια άτομα-μέλη του PYD που παραδόθηκαν στην Τουρκία.

https://www.artigercek.com/afrin-de-sivillere-iskence-goruntulendi

27/5/2018

Σχ: Αν αυτά συμβαίνουν στην μέση του δρόμου, ολοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται στους ¨χώρους κράτησης¨…

Previous Article

ΤΟ ¨ΘΑΡΡΟΣ¨ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…

Next Article

Η ΜΠΙΡΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *