Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ETOΣ 2018-AΓΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

No Comments Share:

 

Δεκάδες κορίτσια από το Άφριν, αγνοούνται

Η μητέρα ενός κοριτσιού 14 ετών που απήχθη από το ευρισκόμενο υπό κατοχή Άφριν, δήλωσε πως δεκάδες κορίτσια κρατούνται ως όμηροι ή έχουν βιασθεί από τις τουρκικές δυνάμεις.

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του, διαπράττουν εγκλήματα πολέμου κατά γυναικών και κοριτσιών στο Άφριν. Μητέρα η οποία αναζητεί το 14 ετών κορίτσι της φανερώνει την φρίκη και δηλώνει πως ¨Αυτά τα οποία έγιναν (από την ISIS) στην Σενγκάλ, γίνονται και εδώ, όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτή την αθλιότητα¨.

Στον τρίτο πια μήνα βρίσκονται οι επιθέσεις κατά του Άφριν, που άρχισαν το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες-υπολείμματα της Αλ Κάιντα.  Για να πετύχουν την σε βάρος των Κούρδων εθνοκάθαρση, συνεχίζουν με όλη τους την αγριότητα τις γενοκτονικές τους επιθέσεις.  Καθημερινά προστίθενται νέα εγκλήματα πολέμου σε αυτά που ήδη έχουν κάνει.  Οι Τούρκοι εισβολείς και οι συμμορίες τους, λεηλατούν σπίτια, αρπάζουν, σβήνουν τα ίχνη των Κούρδων, πυροβολούν ανθρώπους στην μέση του δρόμου και απλώνουν χέρι στις γυναίκες. Όπως στην Σενγκάλ παλιότερα γυναίκες είχαν αιχμαλωτισθεί και είχαν υποστεί συστηματικούς βιασμούς από την ISIS, τώρα το ίδιο κάνουν στο Άφριν και οι τουρκικές δυνάμεις.

ΑΠΑΓΩΓΗ, ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 18 Μαρτίου που οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη μέχρι τώρα, έχουν απαχθεί δεκάδες κορίτσια και γυναίκες. Οι απαχθείσες κρατούνται σε κάποια σπίτια κοντά στην οδό Επαρχίας. Σε αυτά τα σπίτια υπόκεινται σε συστηματικές επιθέσεις από Τούρκους στρατιώτες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ

Μάρτυρας που κάθεται στην συνοικία Μαχμουντίγιε και το όνομα του οποίου δεν μπορούμε να γράψουμε, περιγράφει περιστατικά ως εξής: ¨Από την μέρα που μπήκαν στην πόλη και μετά, μπήκαν στα σπίτια μας και πήραν ότι πολύτιμα είχαμε. Χρυσαφικά, λευκές συσκευές, όλα τα φόρτωσαν σε φορτηγά και τα πήραν. Ακολούθως δρόμο-δρόμο συγκέντρωσαν τους ανθρώπους και ξεχώρισαν σε άλλο μέρος τους άντρες και σε άλλο τις γυναίκες.  Άκουγα τις κραυγές των γυναικών. Δεν ξέρω τι τις έκαναν. Εμάς τους άντρες μας  βασάνισαν και μας έλεγαν πως ¨εσείς είστε υποστηρικτές των τρομοκρατών, θα πάρουμε και τις περιουσίες και τις γυναίκες σας¨.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ

Αφού κρατηθήκαμε δυο μέρες χωρίς τροφή και νερό, αφεθήκαμε ελεύθεροι, αλλά κάποια κορίτσια και γυναίκες δεν επέστρεψαν, αλλά τις μετέφεραν αλλού. Δεν ξέρουμε που τις πήγαν. Μεταξύ των κοριτσιών που μετέφεραν είναι και δύο συγγενείς μου, κορίτσια 14 και 15 ετών¨.

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ

Ο μάρτυρας αυτός ανέφερε πως τα δυο κορίτσια τα οποία αγνοούνται  από τις 22/3 και μετά, λέγονται Φ.Χ. και Χ.Α. Η μητέρα των δύο κοριτσιών με την οποία μιλήσαμε τηλεφωνικά, μας ανέφερε πως για μέρες  αναζητεί τα κορίτσια της και ότι σε αυτό το διάστημα γνώρισε πολλές ακόμη οικογένειες των οποίων τα κορίτσια αγνοούνται. Η μητέρα αυτή περιέγραψε πως οι γυναίκες δεν μπορούν να βγούνε στον δρόμο και για αυτό αναζητεί τις κόρες της φορώντας τσαρσάφ: ¨Αναζητώντας την κόρη μου, έμαθα πως πολλά ακόμη κορίτσια αγνοούνται. Μέχρι τώρα έχω συναντήσει 15 ακόμη αγνοούμενες ηλικίας από 14 ως 20 ετών. Και αυτό είναι μόνο στην δική μου συνοικία όπου έχω πρόσβαση¨.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗΝ ΣΕΝΓΚΑΛ

Η μητέρα αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε από μια οικογένεια Αράβων που έχει στενές σχέσεις με τους Τούρκους στρατιώτες και τις συμμορίες τους, τα κορίτσια κρατούνται σε κάποια σπίτια στην οδό Επαρχίας και λέει : ¨Εκεί κρατάνε τα παιδιά μας, άλλωστε σε εκείνη την περιοχή τα σπίτια τα άρπαξαν και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει. Ότι έκανε η ISIS στην Σενγκάλ γίνεται και εδώ.  Τα παιδιά μας είναι αιχμάλωτα και υπόκεινται σε βιασμούς από τις συμμορίες. Όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτή την αθλιότητα¨.

ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ

Άραβας επιβεβαιώνει την μαρτυρία περί εγκλημάτων πολέμου από τον τουρκικό κατοχικό στρατό και τις συμμορίες και δηλώνει: ¨Ένας επικεφαλής της συμμορίας Ταξιαρχίας Χαμζά που υπάγεται στον τουρκικό στρατό, γυρνά σε συνοικίες και συγκεντρώνει τα κορίτσια. Τα κορίτσια αυτά τα μεταφέρουν σε σπίτια στην οδό Επαρχίας και εκεί τα προσφέρουν σε Τούρκους αξιωματικούς και σε μέλη συμμοριών¨.

https://anfturkce.net/kadin/efrin-de-onlarca-kiz-cocugu-kayip-105791

31/3/2018

Previous Article

TO ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ;

Next Article

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ, ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *