Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ

No Comments Share:

 

Οι ΤΕΔ προχωρούνε προς το Άφριν: Η ζωή στο Άφριν έχει παγώσει

Η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που διεξάγουν οι ΤΕΔ και ο ÖSO, χτες τo βράδυ έφτασε στην πόλη του Άφριν. Στην πόλη όπου ζούνε χιλιάδες πολίτες η ζωή μοιάζει να έχει σταματήσει.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Μεσοποταμία, από χτες το βράδυ ως τώρα το κέντρο του Άφριν βομβαρδίζεται. Στην είδηση αναφέρεται πως μαχητικά αεροσκάφη και πυροβόλα χτύπησαν 17 φούρνους, ενώ απέκοψαν και την γραμμή μεταφοράς νερού.

Στην πόλη όπου λόγω των επιθέσεων δεν λειτουργούν και οι επικοινωνίες, αναφέρεται πως σχεδόν όλα τα καταστήματα έχουν κλείσει.

Καθώς λόγω της επιχείρησης στους πέριξ οικισμούς, πολύς κόσμος έχει φτάσει στην πόλη, λέγεται πως αυτή την στιγμή ο πληθυσμός που βρίσκεται εκεί φτάνει τους 850.000 κατοίκους.

Σε βίντεο που δημοσίευσαν τοπικές πηγές στα σόσιαλ μίντια, διακρίνεται κόσμος που ζούσε στα πέριξ χωριά να φτάνει με τα οχήματα του στην πόλη.

Στον ανανεωμένο επίσης χάρτη που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Άφριν διακρίνεται πως τo Άφριν πολιορκείται από νότια, δυτικά και ΒΑ.  Ταυτόχρονα φτάνουν ειδήσεις πως δυνάμεις υπαγόμενες στο καθεστώς Άσαντ, φτάνουν στο Άφριν από τα ΝΑ.

………………….

Το ΑΑ (τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων) αναφέρει πως πολίτες που ζούνε σε πέριξ χωριά εξαναγκάζονται να πάνε στο Άφριν για να λειτουργήσουν ως ζωντανές ασπίδες. Σύμφωνα με το πρακτορείο το YPG παρεμποδίζει οικογένειες Κούρδων και Αράβων που θέλουν να φύγουν προς τις περιοχές που ελέγχει το καθεστώς Άσαντ.

…………………

TSK, kent merkezine ilerliyor: Afrin’de hayat durma noktasında

11/3/2018

Previous Article

11 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Next Article

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ –ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.