Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ !

0 σχόλια Share:

 

Έκαναν τα παιδιά του νηπιαγωγείου όργανο προπαγάνδας

Η νοοτροπία του ΑΚΡ που αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να διασφαλίσει κοινωνική στήριξη στην στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν, τώρα χωρίς να υπολογζει τίποτε, έκανε όργανο προπαγάνδας ακόμη και μαθητές παιδικού σταθμού.

Οι δάσκαλοι και διευθυντές του νηπιαγωγείου Σουκράν Ονέι και του ιδιωτικού παιδικού σταθμού Ντογούς, μετέφεραν τους μαθητές τους στην μονάδα στρατοχωροφυλακής της περιοχής. Οι μαθητές παρέδωσαν στην διοίκηση της στρατοχωροφυλακής κάποια δώρα και ζωγραφιές που είχαν κάνει , για να μεταφερθούν στους στρατιώτες στο Άφριν.

Τα μικρά παιδάκια έγιναν δεκτά από τον αναπληρωτή διοικητή συνταγματάρχη Μουσταφά Τσετίνκαγια και από τον υποδιοικητή συνταγματάρχη Σερντάρ Ντολού, ενώ είχαν την ευκαιρία να δούνε και τον εξοπλισμό της μονάδας.

Η Εμινέ Τασλί-διευθύντρια του νηπιαγωγείου Σουκράν Ονέι, δήλωσε: ¨Εμείς ως νηπιαγωγεία Σουκράν Ονέι, πραγματοποιήσαμε αυτό το σχέδιο ώστε σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα μας, να στηρίξουμε τους στρατιώτες μας. Θελήσαμε επίσης να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας με την αγάπη για την πατρίδα, να μπορέσουν έτσι να κατανοήσουν την κατάσταση και να γευτούν το αίσθημα του μοιράσματος. Ετοιμάσαμε μικρά δώρα. Ο διοικητής μας υποδέχθηκε πολύ ωραία. Τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν πολύ. Μακάρι να διασφαλίσαμε μια μικρή έστω στήριξη για τους στρατιώτες μας που υπερασπίζονται την πατρίδα κατά τον καλύτερο τρόπο¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/kres-ogrencilerini-afrin-propagandasina-alet-ettiler-228632

15/2/2018

Previous Article

ΜΙΤ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

Next Article

ΟΤΑΝ Η ΤΡΙΧΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΧΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *