Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ¨

No Comments Share:

 

 

Δαμασκός: ¨Καλούμε τους Άραβες και Κούρδους πολίτες μας να αντισταθούν ενάντια στις τουρκικές δυνάμεις στο Άφριν¨

¨Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φαισάλ Μικντάντ δήλωσε πως ¨Ο στρατός θα καταρρίψει κάθε πολεμικό αεροπλάνο που επιτίθεται στην Συρία¨, ενώ αναφερόμενος στις επιθέσεις που γίνονται στο Άφριν, κάλεσε τους Άραβες και Κούρδους που βρίσκονται στην βόρεια Συρία ¨Να γίνουν ένα και να αντισταθούν ενάντια στις τουρκικές δυνάμεις¨.

…………..

Σύμφωνα με την είδηση από το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA, σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Μικντάτ και αναφερόμενος στην στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στο Άφριν, είπε πως ¨Το Άφριν είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συριακών εδαφών¨.

Ο Μικντάτ ανέφερε πως ¨Καλούμε τους Άραβες και κούρδους πολίτες μας στην Β. Συρία να ενωθούν και να αντισταθούν ενάντια στις τουρκικές δυνάμεις¨ και πρόσθεσε πως η Δαμασκός ¨Πήρε όλα τα μέτρα για να αποκρουσθεί αυτή η επιθετικότητα¨.

…………….

Ο Μικντάντ ανέφερε πως θα καταρρίψουν κάθε αεροσκάφος που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας όπως έκαναν με το αεροσκάφος του Ισραήλ, είπε πως ¨Ο στρατός θα καταρρίπτει κάθε πολεμικό αεροσκάφος που επιτίθεται στην Συρία και αυτό δεν είναι μια κενή απειλή¨ και συνέχισε λέγοντας πως ¨Ο εναέριος χώρος της Συρίας έκλεισε με ασφαλή τρόπο. Κατέχουμε αντιαεροπορικά συστήματα αμύνης που εξαφάνισαν πολλούς ισραηλινούς πυραύλους. Τα συστήματα αεράμυνας της Συρίας έχουν ενεργοποιηθεί, ώστε να καταρρίψουν κάθε αεροσκάφος που θ επιτεθεί στην Συρία.  Και αυτό δεν διαφέρει είτε πρόκειται για αεροσκάφος του Ισραήλ , είτε της Αμερικής είτε της Τουρκίας¨

……………..

Ο Μικντάντ ανέφερε πως ο στρατός της Συρίας δεν χρησιμοποίησε ποτέ χημικά όπλα και ότι καθώς παλιότερα υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ είχε καταστρέψει τα χημικά της όπλα, αυτήν την στιγμή δεν έχει.   Πρόσθεσε πως η οργάνωση ¨Λευκά Κράνη¨ που σχετίζεται με Αλ Κάιντα και Νούσρα, είχε ετοιμάσει ψεύτικες αναφορές σχετικά με χρήση χημικών όπλων στην Συρία και είπε : ¨Η οργάνωση αυτή στηρίζεται από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αγγλίας και της Αμερικής. Όταν η Δύση σταματήσει να τους στηρίζει αυτούς, τότε θα γλυτώσουμε εξ ολοκλήρου από τους τρομοκράτες¨.

http://sendika62.org/2018/02/sam-arap-ve-kurt-yurttaslarimizi-afrinde-turk-guclerine-karsi-direnmeye-cagiriyoruz-474847/
14/2/2018

Previous Article

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ, ΑΛΛΑ…

Next Article

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *