Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΜΑΧΗΤΗ

No Comments Share:

 

 

¨Αυτοί οι οποίοι αγωνίσθηκαν ενάντια στην ISIS στην Ρακκα, τώρα βρίσκονται στο Άφριν¨

Ο υπεύθυνος τύπου των QSD(Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις)  Μουσταφά Μπαλί, στην 54η μέρα της στρατιωτικής επιχείρησης στο Άφριν, απάντησε σε ερωτήματα μας σχετικά με την στάση  του συνασπισμού ενάντια στην ISIS.

Ο Μπαλί είπε πως ¨Είναι σοκαριστικό ο συνασπισμός ενάντια στην ISIS να μας βλέπει ως επίσημο εταίρο στις εκτός Άφριν περιοχές αλλά να μην μας βλέπει ως τέτοιον εντός του Άφριν¨.

¨ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ¨

Ο Μουσταφά Μπαλί ανέφερε πως οι δυνάμεις των YPG και YPJ που μάχονται την ISIS στην βόρεια Συρία από το 2014, είναι επίσημοι σύμμαχοι με τις ΗΠΑ στον συνασπισμό που έχει συσταθεί για τον αγώνα ενάντια στην ISIS και είπε: ¨ Οι δυνάμεις μας που μάχονται στο Άφριν είναι αυτές που απελευθέρωσαν από την ISIS, την Ράκκα, το Κομπάνι και το Μένμπιτς. Είναι σοκαριστικό ο συνασπισμός ενάντια στην ISIS να μας βλέπει ως επίσημο εταίρο στις εκτός Άφριν περιοχές αλλά να μην μας βλέπει ως τέτοιον εντός του Άφριν. Στο θέμα του Άφριν φυσικά και υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία. Στο τέλος της συμφωνίας αυτής άναψε πράσινο φως για να κάνει σφαγές η Ρωσία στην Α. Γκούτα και η Τουρκία στο Άφριν. Ο συνασπισμός είχε υποχρέωση να πάρει θέση σε αυτή την συμπεριφορά. Ιδιαίτερα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ήταν υποχρεωμένο να αποφασίσει κυρώσεις για την επιβολή της εκεχειρίας¨.

¨ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΚΚΑ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ¨

Ο Μπαλί είπε πως οι δυνάμεις που μάχονται στην συνεχιζόμενη επιχείρηση στο Άφριν είναι αυτές που πολέμησαν ενάντια στην ISIS στην Ράκκα : ¨Ο Σιπάν Αφρίν-αξιωματικός των QSD που είχε παίξει σημαντικό ρόλο εντός του συνασπισμού κατά την απελευθέρωση της Ράκκα, πριν από λίγες μέρες σκοτώθηκε μαχόμενος ηρωικά κατά της Τουρκίας. Πως είναι δυνατόν ο Σιπάν Αφρίν να αναγνωρίζεται όταν αγωνίστηκε ενάντια στην ISIS (δηλαδή ενάντια στην τρομοκρατία) αλλά να υπάρχει μια σιωπή για τον θάνατο του το Άφριν;

………………

https://www.artigercek.com/rakka-da-isid-e-karsi-mucadele-verenler-simdi-afrin-de

15/3/2018

Previous Article

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

H Ryanair αρχίζει δρομολόγια προς Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *