Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ

1 σχόλιο Share:

 

 

To Κέντρο Τύπου του YPG δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με τις δράσεις που έγιναν στο χρονικό διάστημα 30/8 έως 1/9, σε Σέρα, Σεράβα και στην πόλη του Άφριν,  κατά των συμμοριών που υπάγονται στο τουρκικό κατοχικό κράτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Τύπου του YPG στο χρονικό διάστημα αυτό, πραγματοποιήθηκαν 3 διαφορετικές δράσεις. Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται πως ¨Στις δράσεις αυτές που έγιναν από τις δυνάμεις, καταφέρθηκαν ισχυρά χτυπήματα κατά των εχθρών¨.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση έχουν ως εξής:

Στις 30 Αυγούστου μια μονάδα μας, πραγματοποίησε ενέδρα κατά της συμμορίας Ασεφάτ ελ Σιμάλ, μεταξύ των χωριών Κιτμέ και Κέστελ Τζίντο της επαρχίας Σερά του Άφριν. Ως αποτέλεσμα της δράσης σκοτώθηκαν πολλά μέλη αυτής της συμμορίας, αλλά δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και τραυματιών συμμοριών.

Μια ακόμη δράση-ενέδρα έγινε στις 31 Αυγούστου στην επαρχία Σεράβα, κατά του τουρκικού στρατού και των συμμοριών του. Στην δράση αυτή σκοτώθηκαν τρεις συμμορίτες και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

Στις 1 Σεπτεμβρίου οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν δράση-σαμποτάζ ενάντια σε μια κοινή περιπολία Τούρκων στρατιωτών και συμμοριτών. Ως αποτέλεσμα της δράσης αυτής, σκοτώθηκαν τρεις συμμορίτες και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/ypg-den-efrin-deki-eylemlere-iliskin-aciklama-112782

2/9/2018

Previous Article

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

 1. Ολλανδός, Ισπανός, Γάλλος, Αμερικανός, Σέρβος, Κινέζος, Άγγλος, Γερμανός, Γιαπωνέζος….εθελοντές πολεμιστές στο πλευρό του YPG/PYD/PKK στο Αφρίν… Όλοι ΝΕΚΡΟΊ!!! htt ps://pbs.twimg.com/ media/DXVrpd_WkAAm3Ai. j p g

  Αυστραλοί, Γερμανοί, Αμερικανοί, Καναδοί, Βρετανοί, Ρώσος, Σουηδός, Ιρανός, Αλβανός, Πορτογάλος…. 24 εθελοντές που πολεμούσαν στο Αφρίν υπέρ του YPG/PYD/PKK σκοτώθηκαν!!! Μέσα από τα ΤΡΙΣΒΑΘΑ της ψυχής μου τους εύχομαι να τα χιλιάσουν (τα φέρετρα εννοείται)!!!
  htt ps://pbs.twimg. com/me dia/DEXSvm_XcAADiJx. j p g

  Έλληνες εθελοντές πολεμούν στο Αφρίν υπέρ του YPG/PYD/PKK. Εύχομαι να σκοτώθηκαν!!! htt ps://www.youtu be. co m/watch?v=XGuU5cy7K B8

  Επιτέλους, το Αφρίν έπεσε!!! Στις πρώτες 58 ημέρες της επιχείρησης έχουν παρθεί περισσότερα από 240 χωριά, 6 σημαντικές κωμοπόλεις, 39 υψώματα και βουνά και σημαντικές τοποθεσίες και μία στρατιωτική βάση (το 80% του Αφρίν) και πάνω από 4.500 Κούρδοι του YPG/PYD/PKK νεκροί!!!

  Γουστάρετε;;;
  Αφρίν!!! htt ps://pbs.twi mg. c om/media/DYkilyt WAAArtpK. jp g
  Αφρίν!!! ht tps://pbs.twi mg. c om/media/DYl–sFW 4A AzBxo. jp g

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *