Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΝΤΕΡΙΚΑ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ

No Comments Share:

32675-icerik

H ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι δήλωσε :

¨Κοινοποιήσαμε στους Τούρκους αξιωματούχους την ανησυχία μας για τις συγκρούσεις που συμβαίνουν στις κουρδικές περιοχές. Το ΠΚΚ και οι άλλες οργανώσεις πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις τους. Να κηρυχθεί εκεχειρία και να υπάρξει επιστροφή στην κουρδική ειρηνευτική διαδικασία¨.
Η Φεντερίκα Μογκερίνι σε δηλώσεις της στην Αγκυρα σε διάλλειμα της συνεδρίασης του Πολιτικού Διαλόγου Τουρκίας – Ε.Ε. , ανέφερε πως στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στο κράτος δικαίου, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ελευθερία έκφρασης και συνάθροισης και στην ανεξαρτησία των δικαστηρίων.
…………….
…………….
http://www.haberdar.com/dunya/ateskes-ilan-edilip-kurt-baris-surecine-geri-donulsun-h15242.html?mnst=4755
25/1/2016

Σχ : Την ίδια στιγμή 10 άτομα που έχουν τραυματιστεί στην Τζίζρε παραμένουν στα σπίτια τους καθώς οι τουρκικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν στο ασθενοφόρο να πάει να τους πάρει ! Μάλιστα οι τραυματίες στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έκαναν προσφυγή στο ΕΔΑΔ ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής που να επιβάλει (λέμε τώρα) την μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Η προσφυγή δικάζεται σήμερα 25/1/2016. Βουλευτές του HDP προσφέρθηκαν να πάνε οι ίδιοι να τους πάρουν από εκεί όπου βρίσκονται αλλά πάλι οι τουρκικές δυνάμεις δεν το επέτρεψαν… Τα στοιχεία αναφέρονται στην διεύθυνση

http://www.haberdar.com/gundem/cizre-de-10-yarali-icin-aihm-e-basvuru-h15213.html?mnst=4747
Άσε βρε Μογκερίνι, τους έκανες τα μούτρα κρέας…

Previous Article

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Next Article

NEEΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *