Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ DSG ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Αξιωματούχος των DSG (Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις) μιλώντας μετά από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, δήλωσε: Εάν πλησιάσει η Τουρκία θα ξεσπάσει σύγκρουση

dsg-rakka

Ο Ιλχάμ Αχμέντ-αναπληρωτής πρόεδρος του πολιτικού κλάδου των DSG που μεγάλο μέρος τους αποτελείται από μέλη του YPG, δήλωσε πως εάν η Τουρκία προσεγγίσει στις απελευθερωμένες από την ISIS περιοχές, θα ξεσπάσουν συγκρούσεις.

Ο Αχμέντ ο οποίος είχε μια σειρά από συναντήσεις στην Ουάσιγκτον, ανέφερε πως θα συνεχιστεί η αμερικανική στήριξη στις επιχειρήσεις που διεξάγουν στην Συρία κατά της ISIS και ότι εάν η Τουρκία προχωρήσει προς την Ράκκα οι ίδιοι είναι έτοιμοι για σύγκρουση.

Ο Αχμέντ δήλωσε πως ¨σίγουρα θα υπάρξει στρατιωτική βοήθεια για την εξάλειψη της ISIS¨, πρόσθεσε πως οι επαφές στην Ουάσιγκτον ήταν θετικές και ότι κάποιοι Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν την αύξηση της βοήθειας σε όπλα.

Ο Αχμέντ περιέγραψε ως εξής το τι θα γίνει εάν η Τουρκία προσεγγίσει περιοχές που οι DSG ελευθέρωσαν από την ISIS: ¨Δεν θα δοθεί άδεια στην Τουρκία, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει δεκτό…Σημαίνει αύξηση της έντασης. Εάν δοκιμάσουν φυσικά και θα ξεσπάσει σύγκρουση.¨.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν είχε δηλώσει πως μετά από την Ε Μπαπ, ο επόμενος στόχος είναι το Μένμπιτς που βρίσκεται στα χέρια του YPG και η Ράκκα που έχει ανακηρυχθεί από την ISIS ως ¨πρωτεύουσα¨  τους.

Diken 16/2/2017

Previous Article

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ H MEΡKEΛ !!

Next Article

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ ΜΠΑΠ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *