Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

10ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – BINTEO

No Comments Share:

Nα η στιγμή που χτυπήθηκε ο Μεχμέτ Εζέρ

Μετά από την συγκέντρωση που οργάνωσε στο Ντιγιαρμπακίρ το BDP, ξέσπασε σύγκρουση ανάμεσα στην αστυνομία και σε μια ομάδα που μετείχε στην διαμαρτυρία. Την ώρα που η αστυνομία επενέβη με πεπιεσμένο νερό και δακρυγόνα, ο 10 ετών Μεχμέτ Εζέρ τραυματίστηκε βαριά από δακρυγόνο που έριξε η αστυνομία και τον πέτυχε στο κεφάλι.

Αποκαλύφθηκαν εικόνες από την στιγμή του χτυπήματος του Μεχμέτ Εζέρ. Στις εικόνες που δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Ντίτζλε, φαίνεται ο Μεχμέτ Εζέρ να τραυματίζεται από δακρυγόνο που πετά αστυνομικό όχημα τύπου Ακρέπ την ώρα που διαφεύγει από την αστυνομία.

Στις εικόνες φαίνεται πως παιδιά τα οποία είναι συγκεντρωμένα στην αρχή της παλιάς λεωφόρου Μπίτλις, δέχονται επέμβαση από ΤΟΜΑ με πεπιεσμένο νερό.

…………….

Την ώρα που στις 16:55 τα γεγονότα συνεχίζονται, τα παιδιά φεύγουν προς την οδό 309. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ένα αστυνομικό όχημα τύπου Ακρέπ που σταματά στην αρχή της οδού 309. Από εκεί πετά ένα δακρυγόνο προς τα διαφεύγοντα παιδιά. Τότε ένα από τα παιδιά που βρίσκονται σε απόσταση 20-30 μέτρων , πέφτει κάτω. Το θωρακισμένο όχημα απομακρύνεται αδιαφορώντας για την πτώση του παιδιού, ενώ πολίτες που βρίσκονται εκεί με χειρονομίες εκφράζουν την αντίδραση του και προσπαθούν να σταματήσουν το αστυνομικό όχημα. Γυναίκα με λευκό μπλουζάκι έρχεται στην γωνία και δείχνει στους περίοικους το σημείο όπου έπεσε το παιδί. Αργότερα και το Ακρέπ και το ΤΟΜΑ απομακρύνονται από τον δρόμο. Να η στιγμή που χτυπήθηκε ο Μεχμέτ Εζέρ :

 telgrafhane.org   27/3/2014

Previous Article

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Next Article

TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *