Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

0 σχόλια Share:

Ιστοσελίδα Askerhaber 30-11-2011

¨ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΕΒΖΗ ΤΣΑΚΜΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ¨

ΑΚΠλής Μετινέρ : ¨Το όνομα του Φεβζή Τσακμάκ να σβηστεί από το Τούντζελι¨

Ο βουλευτής του ΑΚΠ Αντίγιαμάν Μεχμέτ Μετινέρ ζήτησε να καταργηθούνε τα ονόματα των Αμντουλλάχ Αλπντογάν και Φεβζή Τσακμάκ που είναι ταυτοποιημένα με τα γεγονότα στο Τούντζελι, από κάθε οικισμό και πάρκο της περιοχής.

Ο ΑΚΠλής Μετινέρ έδωσε συνέντευξη τύπου στην βουλή σχετικά με τα γεγονότα στο Τούντζελι. Ο Μετινέρ είπε πως δεν έχει υπάρξει κάποια προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό Ερντογάν να μην μιλάει για τα γεγονότα του Τούντζελι, πως δεν του είπε ¨Μην ανακατεύεσαι και μη μιλάς για αυτή την ιστορία¨, και ότι τα ειλικρινή του λόγια παρερμηνεύθηκαν.

Ο Μετινέρ είπε ότι δεν αποτελεί προδοσία της πατρίδας να λέει κάποιος πως άνθρωποι σκοτώθηκαν από το κράτος και ότι ¨Εάν το κόμμα CHP δεν ζητήσει συγγνώμη αυτό θα αποτελεί ένδειξη ότι συνεχίζει να είναι κόμμα των σφαγών¨.

Ο Μετινέρ ο οποίος νωρίτερα είχε ζητήσει να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιοκτσέν ζήτησε να καταργηθούνε τα ονόματα των Αμντουλλάχ Αλπντογάν και Φεβζή Τσακμάκ( αριστερά στην φωτογραφία) που είναι ¨ταυτοποιημένα με την σφαγή στο Τούντζελι¨, από κάθε οικισμό και πάρκο της περιοχής.

 

¨ΜΕΧΜΕΤ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ¨

Ο πρόεδρος του ΑΚΠ και πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην διευρυμένη σύνοδο του κόμματος του, είχε απευθυνθεί στον Μετινέρ ο οποίος με τον ισχυρισμό ότι η Γκιοκτσέν βομβάρδισε το Τούντζελι είχε ζητήσει ¨Να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιοκτσέν¨, λέγοντας του ¨Μεχμέτ μου εσύ μην εμπλέκεσαι περισσότερο σε αυτές τις δουλειές. Φτάνει τόσο¨.

Σχόλιο : Πραγματικά πόσο αστείο φαίνεται όλοι τους να ξέρουν ότι για ότι έγινε εκεί υπεύθυνος είναι ο Κεμάλ, αλλά αυτοί εξακολουθούνε να κατηγορούν αυτόν που ήταν υπό τις διαταγές του. Στην φωτογραφία δεξιά φαίνεται ο Κεμάλ και αριστερά ο φυσικός αυτουργός της σφαγής στρατάρχης Φεβζή Τσακμάκ  

 

 

Previous Article

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΝΕΚΡΟΙ 18 ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *