Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΟ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ : 6 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ —– ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Έκρηξη στο Τούντζελι : 7 μάρτυρες

Πκκδες προκάλεσαν έκρηξη σε βόμβα που είχαν τοποθετήσει στο δρόμο, την ώρα που περνούσε θωρακισμένο όχημα μαζί με μινιμπάς με πολιτικές πινακίδες που μετέφερε στρατιώτες. Από την έκρηξη 6 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες, ενώ έχασε και την ζωή της γυναίκα που περπατούσε μαζί με τον σύζυγο της. Από την έκρηξη βαριά τραυματίστηκε και ο σύζυγος της θανούσης γυναίκας.

Η επίθεση συνέβη στα 3 χλμ απόσταση από το κέντρο του Τούντζελι, στις 18.00 η ώρα στην συνοικία Ατατούρκ. ΠΚΚδες προκάλεσαν έκρηξη με τηλεχειρισμό σε βόμβα μεγάλης ισχύος που είχαν τοποθετήσει στο δρόμο, την ώρα που περνούσε θωρακισμένο όχημα που διασφάλιζε την ασφάλεια του μινιμπάς που μετέφερε στρατιώτες. Από την έκρηξη, το μινιμπάς και το θωρακισμένο όχημα πήραν φωτιά. Η ισχυρή έκρηξη ακούστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης, ενώ οι καπνοί που υψώθηκαν φαινόταν από μακριά.

Μετά την έκρηξη μεταφέρθηκαν επιτόπου πολλά ασθενοφόρα και δυνάμεις ασφαλείας. Ελικόπτερα τύπου Κόμπρα και Σικόρσκι σηκώθηκαν από την Περιφερειακή Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής του Τούντζελι και έκαναν πτήσεις πάνω από την περιοχή. Μονάδες της πυροσβεστικής που έφθασαν επιτόπου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να σβήσουν τα φλεγόμενα οχήματα.

…………

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38690/21553957/1/tunceli-deki-patlamadan-hemen-sonra.aspx

Εφ. Χουριέτ  25/9/2012

Σχ : Καλά τι βόμβα ήταν αυτή ; Δείτε προς το τέλος του βίντεο πως έγινε το θωρακισμένο όχημα…

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ME BOMBA ΣΤΟ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ TWITTER

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *